JJCM : Chara Kampung


Semalam ada lah officemate post gambar air segelas bersama straw-straw yang berbelit. Macam best je kan dengan straw tu. Haha. Kebetulan malam tadi Haizi tanya nak makan apa? So, I nak pergi lah kat tempat straw belit-belit tu. Hehe. Dekat je. Kat Seri Kembangan.

Thanks Ulie your info. ;)


Lagi satu I da dapat kad nikah Hehe. Perasaan? Seperti malam pertama. Haha. Boleh lah pangkah siap-siap kat side 'I want this..' Selama setahun baru dipangkah. Tehehee. Tapi nama ada error lah. Serius I tak berapa nak perasan typing error kat Sijil Nikah. Tak apa lah. Nanti-nanti tukar pula. Apa pun lega dah siap. Tak lah si gemok tu bawa ke hulu-hilir sijil nikah! Tension tau. Pergi mana-mana "sijil nikah mana? mana??.." Alah! Orang tengok kita pun orang tahu kita ni dah kahwin. See the perut lah kan? Haha. Huh! Patutnya gantung je kat leher. ;p




4 comments:

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

weh nape kad nikah ko lain..cam mykad dah

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama eza : entah. dapat-dapat cenggini. ni sebab buat lewat kot. kalau dulu laminate kan? haha

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

dia bukan warganegara, wakakakaka..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

haha. tak lah. now dah baru. tak main ar laminating. ngehngeh. Selangor Maju! haha.