Penyertaan Strawberry Giveaway



I gulung siap-siap. Lepas tu this week I singgah jumpa Isha I suruh dia pilih 1. Hehe. Sian dia tau. Now, tangan dia mcm dah menggelembung. Tapi elok pulak main ya. Saya pula rasa nak nangis. Sian Isha. Tapi dia happy je. Cuma bila cerita fasal keadaan diri dia tu dia berlakon lah. Buat muka sedih. Funney lah budak ni! Hehe.

happy girl w happy Makngah

Erh. Hari tu masa kat Cameron I stay di Equatorial. Last minit plan so, cari hotel pun menggagau lah. TM Resort pun dah penuh. Prima Villa pun penuh. Erh. Ada 1 kosong tapi mahal nak mampuih! Cuti sekolah kan. So dia caj gila-gila. Not bad. One thing I suka Equatorial sebab view dia sangat cantik. I mean dia memang betul-betul tinggi. Early morning boleh rasa cahaya matahari pagi tu. Tak lah panas kan. View dari atas memang superb. Indahnya ciptaan ALLAH. Yang lain macam hotel yang lain-lain. Ada juga apartment ya. Lokasi adalah senang sebab keluar dari hotel dah boleh petik strawberry. Keluar ke kiri dah boleh pergi pasar kecil di Kea Farm. Sangat lah senang. Walking distance je.


So, Equatorial Cameron Highland is recommanded. Btw, hotel dekat Kea Farm atas Brinchang.




1 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

semoga icha cpt sembuh dan cabut nama auntie! ekekeke