Shoes of the week ;p


Erh! Erh! Tadi makanan. Ni kasut pulak! Ecece! Ni benda pilihan untuk minggu ini and minggu seterusnya. Mana lah tahu kan. Tiba-tiba pandang Heh Bee Butter Prawn tu bagi idea nak makan ke apa ke? Hehe. Kalau kasut ini adalah kasut pilihan saya untuk minggu ini sebab baru beli. Haha. Beli baru guna sampai dah tak mampu nak guna baru beli yang lain! Hehe. Ambik kau! Sekali beli 3! Bukan apa....dapat voucher Padini from my sister. Untung!

Kali ini lebih tertarik kepada binatang! Harimau bintang? Apakah? -_-'


Why semua wedges?? Sebab I rasa comfort pakai wedges walaupun........ banyak kali jatuh! Haha. I rasa tinggi and best la...;p

Tengok yang ini. Comel gila. Tapi tak suka ribbon tu. Sangat lah 'remajew' kasut mcm tu. Tapi I nak color orange juga!! Tengok lah nak pakai dengan baju apa! Haih!

Ok. Itu je. Ta-ta ;)



7 comments:

NURUL JAMIAN said... [Reply to Comments]

cantiknya kasut kaler oren tu shinnaz

MRS. K said... [Reply to Comments]

cantik LOL!

ade bace paper tak pasal bot ke perhentian terbakar pulak! huhuuh

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

comei...bg ar aku sepasang..lame x beli kasut ni..

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

bencii laaa sekali dapat terus 2!!!! jeles aaa i dpt 1 je

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

wow!! look sexy! ghawww! hehehe

cacah said... [Reply to Comments]

COMELNYA!!!

sangat comel sampai kena CAPS! ahahaha... :)

i pun suka wedges gak...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nurul : kan Nurul kan? comellll!

Mrs. K : thanks Kak K..baca kak...ngerikan..sebaik tak pergi...:(

ummiaqeef : tak sama size. harap maaf ;p

sallyza : hahahhaha...2 pun..sama dengan 1 kasut u tuh..kasut murah je nie!! ;p

Hana : grrr...ngauuummm..meoowww..hahaha

cacah : HAHA. opps..CAPS LOCK jugak! selesa kan Cik Aishah?