Strawberry Giveaway


Last weekend I pergi Cameron Highland for holiday with my family. Sangat best dan sejukk! Siapa kata Cameron dah tak sejuk? Masih sejuk lagi. InsyALLAH bulan 5 nak pergi lagi! Boleh? Haha. Memang relax habis. Tak penat malah....ENJOY!!! Then, ada rezeki lebih untuk di bawa pulang. Comel. Comel. Comel.




Strawberry Doormat ;)



Oleh yang demikian, sesiapa yang berminat untuk join Strawbeery Giveaway ni boleh tinggalkan komen anda di entry ini. Pemilihan berdasarkan cabutan oleh my niece, SRG ;p

Tarikh tutup pada 23hb Mac 2011 (Rabu).

Thank you ;)






20 comments:

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

nak stoberi tu.. nak! nak! nak!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

nak! nak!

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

erk.. tinggalkan comment je ker?? kalu nak buat entry pasal ni tak nak ek? tak payah ek.. hehehe...

actually, dah lama aim doormate ni kalu pegi CH.. tp mr. hubby tak sokong wife dia beli lor.. dia ckp doormate kat rumah dh dlm stor tu..heheh. so, SRG.. sila undi kakak mel ye.. thanks!!! :)

MRS. K said... [Reply to Comments]

sape yang takmau barang free???

i nak! nak! nak!

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

tinggal komen camne?

camni ke?

Najwa Sarah Alias said... [Reply to Comments]

SRG.. pilih lah aunty~ bila cabut undi tuh. pastikn dpt nama aunty eh

hekhek~

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

isha srg sayang... please vote for 'kakak' yer... stoberi tu kiut mcm kakak.. ehh mcm isha!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Ahkak Geli : yer ahkak! tinggal macam itu. Thanks for joining us!

jana cun! said... [Reply to Comments]

xpe la nas, nti aku pass jea nama aku kt isha... =p

Shafinaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ok! confirm SRG pilih makngah! haa ;p

Mizz Nunu said... [Reply to Comments]

nak jugakkkk..dah la kale merah!!! suke =)

yatt said... [Reply to Comments]

nak mencuba nasib la... SRG yang comell pilih nama aunty tau :-)

NURUL JAMIAN said... [Reply to Comments]

nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak


wahhhh teruja gitu

H.A.N.A said... [Reply to Comments]

SRG, amik ahkaqqqq yeee!!

lien said... [Reply to Comments]

mau gak..:p

lien said... [Reply to Comments]

nak jugak!!!:)

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

homaygod! giler comel.. kalau dapat ni, sayang jugak nak guna..wat perhiasan,leh? ekeke

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

akak dah menang ke belum ni?/


sebab akak komen dua kali, nama akak akan ada dua kali masa cabutan tu kan?

..nOj.. said... [Reply to Comments]

mari mari

camtu ke nak komen?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Ahkak Geli : tak aci! ;p

Noj : yeszzaa...mcm tu lah..erh..mcm nak membeli je.."mari..mari..."