Sweater


Kalau dasar gemok badan berisi jangan harap lah semua baju boleh sarung! Lagi memalukan bila I masuk Forever 21 "boleh tak I dapatkan size yang besar? Maybe XL..sebab dia macam ketat kat sini" I tunjuk pinggang! Hehe.

"Maaf! kita tak ada size XL. Paling besar L!" pitammm! Huaaa ); Tak jaga hati orang gemok langsung! ); Tapi ada juga la size L besar gila. So, kena pandai pilih la. Sedih tau. Seolah-olah I macam kena masuk kedai XXXL gitu. Tak mahu lah!

2 last month memang I dah aim satu sweater ni sebab its purple! Nak beli..tapi macam mahal je. Okey. Reasonable. But for me tak reasonable langsung. Haha. Kedekut nak mampuih! Hehe. Of course...!

Last month masuk lagi. Sekali lagi nampak purple sweater itu. Apakah? Tak ada orang beli ke sweater ni? Maybe. Gila nak pakai color purple je. Haha. Nak match dengan pants color apa pulak kan? Lagipun nak pergi mana je kan? Jogging? Nonsense! Jogging sikit pun mc 2,3 hari. Inikan nak beli. Lupakan!

And....2 last day, I pergi lagi okey. Tak tahan dah! Beli je lah! Lagi pula muatt! Haha. Sorga. Sorga. I tak suka lah nak masuk fitting room tengok size. Agak-agak je.

Motif entry? I love purple. Lagi satu I ingat kalau I masuk kedai tu 3,4 kali then asik jumpa je dengan benda tu end up mesti I beli. Haha. I rasa benda tu macam and memang dah dijodohkan dengan saya! Haha. I tahu dia mesti minta saya bawa dia pergi and tak mahu tinggal kat kedai tu seorang-seorang. Saya yang rasa kesian beli lah. So we alls akan happy together. Owh! So happy ending lah! Haha.

Pesanan lagi. EDC ESPRIT tengah sale now. Beli RM150 dia cut off RM30. Beli RM250 tolak RM80!




3 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

x kira, nak jugak beg tu!!!

mamamarissa said... [Reply to Comments]

ya-a-aw...ya-a-aw...selamat berjogging :D

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

haha esprit alamanda, mak dah tekono.. nak dpt cut off rm30, cepat-cepat carik barang nak cukupkan rm150.. ;)