JJCM : Tutti Fruitti

PMS-ing. Huaaa );

Haih! After 18days delayed. It came to me bebeh. Sigh. No good news. Huaaa ); Orang kata lepas kahwin elok. La ni dah kahwin tak elok-elok pun? Nak tunggu bersalin ke baru elok. SOBS. Makin kahwin makin sakit pulak! -_-, Semalam ada medical check up di UMRA. So, I dinner area Shah Alam sahaja. Well, tempat pilih Restoren Singgah Rasa. Nice juga la. La ni apa yang saya makan saya rasa masin or memang orang tu yang masak masin? Ish!


Tutti Fruitti, Sect. 13 Shah Alam


Entrance. Cool je tempat lepak ;)


4 easy steps. Layan diri. Huh?


Haizi melayankan diri sendiri. Haha.


So many! Semua nak!


So, nak okeykan tekak yang masin pergi Tutti Fruiti. Lagipun tak pernah coba lagi. ;) Erm. Sangat sedap ice-cream chocolate. Haih! Tapi Haizi ambil sikit. Vanilla pulak yang banyak! I suka chocolate. Ada juga ice-cream Red Velvet. Apakah? Hah! Tetiba teringat Red Velvet Cake Whisky. Huaaa ); PMS-ing punya fasal lah ni ;p



Banyak ni je RM13. Okey ke? For me agak mahal la. Sebab rasa and brand kot. Cer kedai jadi warung letak tepi jalan. Murah lagi kot. Haha. Takpe. Biar mahal sedap tak apa. Ni mahal nak mampuih tapi tak sedap. Amarah lah kan? Sebaik sedap. Lagi satu rupa dia buruk sebab Haizi yang main letak je! Huh!




7 comments:

NURUL JAMIAN said... [Reply to Comments]

bilalah daku nak merasa tuttu fruitti ni. rasa nak bawak raina sekali

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

I bet Raina must love it! Sweet and cold. Huaaa..); Kita nak lagiiii!

MRS. K said... [Reply to Comments]

18 hari? wahhh.. kalau lah menjadi.. tak pe. cuba lagi!!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

best gak eskrim ni. bole letak memacam. xde branch kat sini ke? haha

jana cun! said... [Reply to Comments]

kt 13 kt nr weh? xpna jmpa pn?

h a i z i said... [Reply to Comments]

slurrrpppp..............

h a i z i said... [Reply to Comments]

jana....sederet dengan HPA International.... sebelah kedai Mesra yang sebelah Kolej PTPL :)