Gettin' a Baby - Pt. IV





Yay!!! The result was OKEY. Syukur alhamdulillah. If anything happen pun masing-masing dah decide tak nak salahkan siapa-siapa and akan berusaha untuk perbaiki. Sperm was ok and fertility pun okey. But Dr gave us some medicine untuk memantapkan lagi imune pada badan. A bit pricey lah pulak kali ni pergi. I nak pergi Sarawak. Sebelum shopping kat sana dah habis kat sini. Huaa.. );


Dr. cakap esok HSG boleh buat juga. Buuttt, I takut sakit. So, kalau sakit I takut tak boleh jalan elok-elok. Hehe. Nextweek lah!






Ubat tahan sakit for HSG. So banyak! Sigh.



Sekian, terima kasih.





8 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

sperm ok?? tu yang penting... hikhik

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

sabar yek akk.. ada rezekinya, tp lambat cikittttt je.. tengok2 sekali dapat kembar, cam ipin upin, best tu.. hehehe... =)

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

salam shin
alhamdulillah, dua2 ok.. semoga usaha shin dan haizi Allah kabulkan..
akak pon mcm teringin nak buat..tunggu smpai tgh tahun ni, kalau usaha tak jalan jgak, mungkin nak wat test ni jugaklah :)

jana cun! said... [Reply to Comments]

congrats dear! may u wish comes true!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

yeay!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

MRS. K : woot! woot!

Liyana : Hye ;) insyallah dik! kembar...suka sgt!!!!

Hana : tu lah kak hana. Syukur sangat!!! nanti kak hana buat pulak!! marilah kita sesama mengandung! ;p

Jana : thank u! XOXO

Ummiaqeef : yayayayay!

Mizs Fieza said... [Reply to Comments]

chaiyokkkk....mesti ader rezeki tak lama lagi..yg penting usaha dan doa......

yatt said... [Reply to Comments]

alhamdullilah mudah2an ada rezeki dalam masa terdekat insyallah..