Gettin' a Baby - Pt. III



Thanks sangat-sangat pada kawan-kawan yang bagi moral support, kata-kata positif and apa-apa lah. Appreciate sangat! Semoga doa-doa semua orang dan doa-doa saya dan Haizi dimakbulkan ALLAH :) I believe setiap kejadian pasti ada hikmahnya.




Hari tu just dropped sperm and blood test je. Tak jumpa Dr. sebab 3 hari selepas tu nak ambil result baru jumpa Dr. Hehe. Hopefully *phew....everything is okey. Takut okey nak tunggu result. Apakah? I need more support supaya tahan dari segi mental and fizikal! OMG. Resah dan gelisah nak tahu result. Dr. cakap tunggu result. Kalau okey HSG kena buat. Takutt!




My next appointment for HSG Rabu depan. OMG. Masa tu nak pergi Kuching. Macam mana ni? Postpone HSG? Ke postpone Kuching? Postpone Kuching tak pergi lah jawabnya. Haha. Rasanya? ); Macam mana ni???




So many dilema and drama. Huaa..);




Details :


- RM90 for sperm analysis


- RM120++ for blood test




3 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

postpone HSG la..balik baru buat? vole? haha

AkUiStInI3 said... [Reply to Comments]

sbr la shinnaz, i pun nnt 12hb kena scan my tummy because nak tgk keadaan rahim mcm mana. FYI, period i jadi x btul since kawin Dec 2011..hopefully my rahim ok, doc takut ada blocking ke apa..doakan sy yang terbaik...Aamiinn

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : aku pun pikir cenggitu..bukan balik baru bole buat. next P baru boleh! haha.

AkUiStInI3 : hehe. thanks ;) pray for us!