Guilty );



Wah! Tetiba kan? Haha.


Rasa bersalah pula! Haha. Baju hantar dobi, makan kat luar, kerja bahagi dua. Haha. Tak aci kan? I gosok baju hari Isnin, you hari Selasa tau! Haha. Memang macam itu. Gilir-gilir. Baru aci! Hehe. Yang tak aci. Makan beli luar, tapau pulak! "I hidang, you basuh pinggan tau..." Boleh? Haha. I basuh baju, b angkat kain tau. Nanti orang lipat. Tapi...selonggak dalam bilik. Tak tahu bila nak lipat. Haha.

Erh. Kalau berdua memang macam tu kan? Haha. Sian. But..he never regret. Katanya lah. Haha. Dia kata tolong bantu-membantu. I memang tak boleh. Kalau tengok laki I main game. Menggelupur. Haha. Tak aci lah! I masak-masak ni. Tolong lah orang. Haha. Tapi kalau laki I yang masak and sedang masak "B..tak apa kan orang duduk tengok tivi ni kan???" Haha. Aci tak? Tak aci kan?

#Insaf.

Balik kang nak masak nasi goreng lah! and nak belajar buat Tiramisu. Tak tahu lah jadi ke tak! Haha. Btw, ada satu tiramisu ni sedap sangat. (for me) Must try! I dah order. This friday siap. Tak sabar. Tak sabar. Call Kak Hanis! Tak tipu okey. Sedap sangat! Siapa nak order area Putrajaya delivery FREE!

B, LUMIX X5 1!! ;p




7 comments:

mamamarissa said... [Reply to Comments]

kak jue nak order bleh??? delivery ke kastam ya :)

Mizz Ninie said... [Reply to Comments]

hehehehe..so shomel je korang suami isteri ni

wahhhh terliur nyer tgk stobery tuuu =)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mamamarissa : bolehhhh!! kita dah tag kat kak jue. sila tengok ;)

Mizz : tak lah comel sgt! haha. sedapkan stroberi tu. dah habis dah ninie ;p

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

LUMIX ??? ni mesti pengaruh kak filla kan? kan? hahhahaha....

aku pun terpengaruh kottt.... waaaaaaaaaaa.....

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mar : haha. kau jgn tak tahu ada penceritaan disebalik Lumix itu. Aku rasa since last year aku nak Lumix. Tiba-tiba Filla tayang Lumix dia plak! *jeles.

Aku ckp nak kamera lumix ke leica ke. boleh dia bagi camera digital yg dia sorok kt bilik air tu? bengang tak? );

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

patut la bodek en haizi, ada udang sebalik mi, ekekeke..

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

hahahha... aku pun nak Lumix gak! tp dh amik d3000 baru 'kenal' Lumix.. then Filla plak menunjukkan 'kehenseman' Lumix tu kan... grrrr.... *memang jeles.

haha. haizi tu warming up je dulu... saje test. after this makesure u check lg tempat2 tersorok kt bilik mandi tu ye.. hahaha.