Kereta Kecilku


Hari Sabtu lepas jalan-jalan pergi Sunway Pyramid. Pergh. Penat nak mendukung! Tak larat! Huaa..); Isha makin besar. Now, dia gelarkan diri dia 'kakak'.

Penat dukung. SP kan besar. Yang saya and Kangah ke hulu ke hilir. Kejap baju itu, baju ini. Dia pun pening. Dia tak ada mood pun nak jalan-jalan. Tak aktif. Tapii!!!


Bila dia nampak benda alah ini dia gembira gila. Bagus betul SP ni trick kids dengan benda-benda macam ni. Senang okey. Tak payah nak dukung. Dia pun duduk je dalam tu. Takkan lah I nak beli buggy pulak! Tapi tu lah masalahnya. Dia ingat benda tu macam kereta so dia park mana dia suka lah. Huaaa );


I park dia kat sebelah I sementara I belek-belek baju. Then dia keluar dia park betul-betul and masuk balik. Pening aku! Ingatkan nak duduk diam. Huaaa );


I sewa dah separuh hari. Kalau pergi SP and bawa banyak barang and kids sesuai sewa. RM4/hour and dia nak deposit Rm50! Erh. I terpikir apakata ambil je lah bawak balik. RM50 je. Stroller pun mahal. Haha. Boleh ke? Berbaloi-baloi ;p


Ni pun salah satu kerja dia. Huaa! Dapat belon sangkut kat mana-mana.




7 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

aqeef x pernah naik menatang tu lg, bese g care4 naik troli care4 tu je..mmg dia suke naik tu. hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

haha. silap-silap dia tak mo balik! haru!

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

cute nye SRG.. park kereta, sangkut belon.. HAHAHHAA

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sallyza : tensi okeh! kau ingat kau nak Mercedes nak park kete kat dalam Sunway Pyramid? Haha.

Mas said... [Reply to Comments]

salam shinnaz,
leh dpt email awak tak,nk share psl hsg tu.my email puterinegeri@gmail.com k ;)
btw i'm mas from ns,slm knl ;)

yatt said... [Reply to Comments]

cute je SRG

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mas : hi salam perkenalan ;) thank u so much nak share experience. Appreciate that. My emel, shynaa08@yahoo.com ;)

Yatt : cute kan tapi...degil! haha. btw, kita da post ;)