Bhavani




Alolololo. Shomelnya anak Mak long ni! Geram nak lempang-lempang! Ish! Sekarang kepochi ok. Perangai terbaru "baju baru pls.." Tak nak baju lama. #pening Haha.


I tgk Astro First and nampak Bhavani. Syiok juga layan Tamil movie sekali sekala. Tapi problem dia...tak logik! Haha. Dia cerita fasal seorang anggota polis wanita yang berani and jujur. Menyebabkan seorang menteri ke ADUN tak suka lah kan sebab tak bebas lah menteri/ADUN tu nak rasuah and macam-macam kan? So menteri/ADUN tu banyak buat kes.


So, dengan keberanian and kejujuran bhavani tu lah bandar tu jadi aman dan selamat. Mean org teranaia terbela lah. Hahaha. Tak logik sangat. Ada ke perempuan boleh lawan lelaki besar-besar bagak sekali lempang. Dah lah cun Bhavani. Nampak nau membohongnya. Haha. Well, cerita tamil biasalah. Haha. Baik tengok cerita Tamil dari hindustan yang tak habis-habis fasal cinta, hero-heroin finally selamat. Nyanyi kat gunung, tukar baju 44kali. Haha. Sekian, review tak rasmi. Haha. 3.5 star.



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.



5 comments:

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

Kekadang citer tamil pon lagi best dari hindustan tau

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

haha. betul. jalan cerita menarik sikit dari hindustan. nyanyi gunung-gunung, last2 hero heroin selamat. hehe

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

mcm best je tgk preview tu..tp kat rumah i x amik astro first la..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : oit! kalau takde astro first memmang ko kena beli lah. dia bukan subscribe or apa. kalau ada movie kau nak tengok, beli je. RM15. SMS je. Mcm tgk wayang lah kononnya.

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

hhahaha 3 hari lah kena ulang2 tgk cerita tamil tu...