JJCM : Hj. Sharin Low Restaurant, Bangi



Weee...G.morning. Today sangat lah tak ada berapa nak mood. Pagi tadi hujan. Kan best kalau sambung tidur. Hehe. Best woo! ;p


Kang tengahari kang cuba lah jalan-jalan dekat Hj. Sharin Low, Bangi untuk lunch. Not baddd..! Hehe. Btw, lately selalu makan luar je. Haha. Sebab......ada beberapa insiden fasal kebersihan. Tapi nak buat macam mana. Selagi tak nampak depan mata boleh lah abaikan. -_-'


So, semalam try Hj. Sharin Low Restaurant, Bangi. Kedai baru buka. Sebelah Perantau Hill and agak tersorok sedikit. Not bad lah. Persekitaran pun okey. Bersih juga ;p


For lunch I makan Wantan Hor. Sedap. Buuutt I jenis yang tak makan keow teow so, I hirup kuah and makan sikit je. Portion memang banyak! Boleh share 2,3 orang. Plus I ambil air apa kenama benda ni. Tapi lebih kurang air Limau Kasturi kat Secret Recipe tu. Tapi Ya ALLAH masam and manis gila. Layannnz.


Wantan Hor, RM7


Asam Boi Kasturi, RM4.50

Tak lupa juga tahu telur masin. I suka yang ini. SEDAP!


Tahu Telur Masin, RM12


Tiba-tiba I nampak Ketam Telur Masin. Haha. I nak makan sangat tapi no stock. So, I nak ajak Haizi lah pergi dinner situ. Then, I memang pergi lagi for dinner. Haha.


I dinner Nasi Goreng Seafood, Nasi Sotong Petai and Soft-Crab Telur Masin. Guna soft-crab sebab ketam yang biasa dah tiada. Benci );


Nasi Sotong Petai, RM7



Nasi Goreng Seafood, RM7

Ketam Telur Masin, RM8/ekor



All recommended and price reasonable ;) Enjoy your foods!





6 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bole la torai nanti..

farahfatihah said... [Reply to Comments]

sib baik ada review pasal ni..hari tu mmg nak g tp tak sure plak....hohoho ok lepas ni boleh g

cacah said... [Reply to Comments]

a...lapar lapar.. lapar... :*

yatt said... [Reply to Comments]

i nak try ketam telur masin ni tak pegi2 lagi.. kena pegi ni..

Ceritera Kami said... [Reply to Comments]

kat belah mna ye? shinnaz

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : boleh..sedap ;)

farahfatihah : dah pergi tak? 8kita terbayang kew teow dia. haha.

cacah : hikhik ;p

yatt : hehe. kat Cheng Ho pun okey awak!



Ceritera Kami : dekat gate 1 Putrajaya ke Bangi tu. Kedai dia macam tersorok sikit.