JJCM : TGIF, Alamanda


Weeehuu! Semalam ingat nak tengok Thor @TGV, Sunway Pyramid butttt balik dari office lambat lho. Takut jem. So, decided tak nak tengok and makan di TGIF, Alamanda. Haizi lah so excited nak belanja makan. Hehe. Lagi pula weolss 2nd customer pembukaan. Hehe.


Not bad. Meriah gila TGIF sebab suka nau staff dia menjerit..haha. So, welcoming dia orang sangat enjoy! Hehe. Foods okey lah and I like dia punya ribs. Yum!

So, sempena opening dia punya tradisi is cheer. Dont worry non-alcohol. And 1 more thing TGIF Alamanda is a satu-satunya TGIF yang tiada alcohol bar. So, Halal!!.


Glass for cheer. Happy Opening TGIF!!




Btw, RM dia handsome LOL! Dia explain macam-macam pun I macam comel nya dia ni. Haha. Hehe. Okey. Okey. Fokus. Not bad lah kat situ sebab saja je nak try. ;) So anyone nak rasa ribs yang best TGIF pun okey juga!



Tennessee Burger for Haizi



Tennessee Beef Ribs for me ;)


Buffalo Wings! Yum!


Mine, Strawberry Margarita and Haizi Apple Juice.





3 comments:

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

wow!! non-alcohol??? magarita non-alcohol? mcm nak traiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

kan? haha. aku pun nak try jugaklah konon. btw rasa margarita yg kita tak boleh minum tu apa ya? haha. semua non alcohol.

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

babe yeke x de alcohol kat sana?? nk pergi lah nk pergi laa...
magarita tu i penah mintak tp xmo letak alcohol.. kena minum dgn garam2.. kelat2 muka i okeh! ;p