JJCM : Whisk, Empire Subang


Tengok list kat 'What I want..' tu dah lama kot mengidam Red Velvet Cake. Orang kata ni kek-kek orang kayo. Kat meja-meja VIP je ha ada. Ada pulak macam tu kan? Haha. Nak belajar buat memang tak dapat lah. Mood nak buat cake sangat merundum jatuh. Gara-gara Tiramisu. Its ok. Tunggu mood. Haha. #kelaut

Actually kan best if kita ada cafe macam ni. I berangan je lah kan. I rasa tak ada something special pada diri untuk diasah bakat. Macam orang lain kan ada je bakat buat itu, buat ini. I rasa kalau kedai makan pun okey juga kan? Tapi penat lah. Ish! Bukan lah I yang masak. Haha.





Tak dapat buka cafe but inspirasi kitchen macam ni pun cool kan? Owh!! Bila lah nak ada rumah sendiri ni!!! -_-' Deco-deco kitchen macam ni kan? Ee! Bestnya!

Just evening treat. Nak makan macaroons. Tak apa lah beli lah sekali! Hehe.



Macaroons. 1pcs, RM2 ;)


Red Velvet Cake, RM11.90. Sedap!



2 comments:

Ayu Amir said... [Reply to Comments]

Macaroons...lama tau ayu cari!!...sedap ke??

yatt said... [Reply to Comments]

lama tak makan macaroons tetiba rasa terliur tgk.. hehe