Makan-makan @Kuching


Time pergi Sarawak ni macam tak banyak makan je. Hehe. Makan tu banyak tapi tak berapa nak show off gambar foods. Hehe. Kan? Kan?


Malam terakhir kat Kuching, I singgah waterfront. Kat situ lah I makan ikan bakar yang fresh and sedap sangat! Rasa masih sama. Tak lupa order midin. I tak tahu nak makan apa. I order Ayam Penyet. Sumpah sedap nak mampos. Kalah Wong Solo ni!! Harga sangat berpatutan ;)






2 kali order ikan bakar!


Lagi satu I tak tahu lah pe'el I. Haha. Mesti dowh nak makan atas flight. Haha. Padahal dah makan kat bawah. Mesti nak order Nasi Lemak Pak Naseer. Tak lah sedap mana. Tapi bila bau-bau dia lalu tu. Cannot tahan! Beli!!! Pergi dan balik!


Erm. Itu aje pasal Kuching. Dapat juga bawa my finally holiday jauh sikit! Yang penting everyone happy and enjoy. Hope next vacation ada lagi next year. Nak bawa Isha demok lah! Mak di abagi ke tak erk!




3 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

huhuhuh best nye jalan2 ngan family....

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : ha..apa lagi kak farah...honeymoon ke sarawak jom! ;)

Shafinaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

my finally?