Never Say Never : Justin Bieber 3D



G. Morning. Today dah start kerja dah. Haha. Seminggu kau tak masuk office. Malas. Haha. Lagi-lagi hari Isnin. Please lah mansuhkan hari Isnin ni!! Haha. Fed-up tau! Isnin buat half day ke kan? Sigh. ;p


Weekend sangat boring. Nak tengok movie pun macam tak tahu nak tengok apa. Nak pergi cycling tapi ...........? Haha. Last-last layan movie @Sunway Pyramid. Tengok Never Saya Never Justin Bieber 3D.


I bukan apa malas lah nak tengok 3D. Mahal compare to normal ticket. Tapi Justin Bieber punya fasal! RM21 layannnnz!






Erh! Siapa kata I peminat fanatik? Haha. Tak fanatik sangat sebab tak pergi pun konsert dia. Apa kes? Ada course. Lagi satu...tiket sold out! For those yang cakap-cakap dia budak kecik or apa Wa tak kisah. Wa layan semua lagu dia. Best! For Never Say Never movie pun best.



Paling tak tahan ada orang cakap "buat apa layan budak tak baligh lagi tu?" WTF? Kau tahu ke dia dah baligh ke belum? Very funney. Sometime pemikiran dia tu dah melalut ke mana-mana. Sometime bila I cakap "Eee! Sukanya dengan dia. Comel sangat!!" boleh pulak jawab "hek eleh tak sunat pun nak jugak?" Ni lagi bodoh! Haha. Jawapan sangat "gila". Guys, please dont envy too much! ;p



Review for Never Say Never I bagi 5 star!!! Sebab I suka sangat!!! Haha. Tonton sambil menyanyi. Hehe. Rasa macam dalam konsert pun ada. Best!! Haizi pun enjoy. Tak tidur pun dia. And so sibuk nak tanya macam-macam pulak! Haha. I rasa macam movie ni dia buat biography Justin Bieber. Pernah tengok tak HTS? Hollywood True Story. Lebih kurang macam tu lah! More spirit okey! and..he's so adorable. Korang tengok masa dia kecik! Comel. Video dia sangat lah 'comelnya budak kecik ni!' Haha.

Ala. Malas lah nak cerita panjang-panjang. Bukan caya pun. Korang kan minat penyanyi matang bukan suara budak-budak kan? Haha.






Bieber Fever! Yay!





1 comments:

Ayu Amir said... [Reply to Comments]

justi bibir punya pasal, murid ayu rmai ponteng kelas semata-mata nk attend konsert dia...haha