Yeeeha!



Dah balik dari course. Habis dalam 11.30 so, I pergi IKEA terus. Nak makan meatballs. Hehe. Syedapnya! Tapi takut jam ):




Sampai tak ramai orang pun. Alhamdulillah. Beratur pun tak panjang. On the way to cafe jumpa satu lappy table. Sangat kreatif and inovatif. Hehe. Actually kalau pergi IKEA untuk makan-makan macam tak boleh percaya. Mesti nak membeli. Today I tak rasa nak shopping gila tapi I beli juga lah. Something yang biasa. Jug and bekas apa entah and I pun tak tahu nak letak apa bekas tu. Haha.



Jug tu sangat simple and very cheap, RM5.90.



Jom pasang!





3 comments:

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

hadoiii... ni malas gi blog dia ni.. mesti ada nom nom nom!!

penderaan perut!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

haha. ala. ni sikit je tau ;p

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

kalo dtg ikea mesti kena beli kan! benciiiiii