Big Sale 10sen




From 10 sen. Hehe. From tu kecik je. Btw, memang best nak pergi holiday time ni. Apa orang kata planning awal-awal but...nak masuk tu punya lah payah. Menangis ha menunggu. Dah masuk and booking boleh dia cakap "..or sold out..." Benci tauu!





I tengok-tengok flight pergi Langkawi for March 2012. Macam lama je kan nak pergi? Hopefully dapat pergi sebab my mom sibuk suruh tengokkan. Nak pergi dengan kawan-kawan. Amboi Umi..tak ingattt!

Tapi I nak pergi jugakk! Haha. Bestnya..snorkeling kat Langkawi pulak! Island hoping. Arghh..best..best..! Beli chocolate banyak-banyak. And paling penting nak sangat buat kat Langkawi pergi satu kedai ni. I tak tahu lah nama dia but dia area Pantai Chenang. Dia macam garden restaurant menghala ke Rumah Peranginan Persekutuan, Holiday Villa tu kan? Kat situ. Apa entah nama kedai dia. Ee..memang teringin sangat nak pergi situ. Macam best je.



Masalahnya....-__-, dapatkah tiket itu? Huaaa...);