Gettin' a Baby - Pt. 8






Dr. Ummu nak sample darah. I dont know why. Darah ni di ambil pada 21 hari selepas period. Whow! Tak tahu nak buat apa. Follow je lah because Dr. know the best! Haha.









Dalam 'Gettin' a Baby' ni kan banyak gila benda terjadi. Hanya Tuhan je yang tahu. Saya seorang yang tidak dijangka. Haha. Bila I tengok baby kan I rasa macam sedih. ); Kadang-kadang I jadi marah gila sebab I rasa I depressed. I rasa kekurangan diri. Yang paling I suka menuduh. Tak tahu kenapa. -__-' Dengan Haizi makan ubat tak ikut arahan Dr. I betul- betul marah tahu tak! I asik bebel sampai dia pun stress tengok I yang stress tu. Huaa...); Sorry sayang. ); Sometime I rasa macam I sorang je sibuk-sibuk nak buat semua ni. );









I lagi stress bila I asik mimpi I ni serba kekurangan. I rasa maybe ada perempuan lain. So, pergi je lah kahwin! Menangis-nangis. Suka menuduh tu jangan cakap lah. Benda kecik jadi besar. Alhamdulillah itu semua imaginasi saya and ada Haizi memberi support kat saya. Masih lagi ;) Alhamdulillah dah separuh jalan, teruskan sahaja. ;)









So, next appointment just dropped by sample darah. 2,3 hari selepas ambil darah baru tahu result but untuk apa I nak tahu kan sebab I lagi teruja and sangat eksited nak tahu this month I datang period or tak? Haha. Kalau 'Miss P' tak datang takut period schedule masih tidak regular. Arghh..); Kena makan pil perancang sekali lagi...Huaa...); Tak suka la...); Tunggu je lah.







0 comments: