In advance.....#3rd Annivesary




Do you still remember last year Haizi belikan camera digital for me? Ala..yang dia sorok kat bilik air tu. Ingat tak? And ingat tak I nak CANON hitam macam DSLR tapi dia kecil sikit tu? Ingat tak? Senang cerita nak Leica. Haha. Mahal dik non...! Tak mampu...);



So, Haizi beli camera digital for me. Haha. Masih ada sampai sekarang. Jarang pula guna sebab ada BB.

And.......

Semalam Haizi cakap "b dah belikan dah hadiah annivesary untuk sayang..."



"Owh! Serius? Kenapa awal?"


"BONUS!" Haha. Exciting...!



Entah macam mana tak keruan lah malam dapat tahu hadiah dah ada. Tidur tak nyenyak. Haha. Asik ingat hadiah je. Haha. 1 hari I pujuk-pujuk Haizi suruh bagi hadiah awal juga. Dia kata "Tunggu lah annivesary..1 bulan je lagiii.." I pujuk sampai lah dia bagi. Haha. Hari Selasa lepas kot dia bagi jugak. Haha. Kurang sabar sikit! I memang tak suka tunggu-tunggu lagi-lagi dah tahuuu..! Haha.

Serius I memang minta LUMIX sebab........ I nak cover yang camera digital tu. Haha. Tak lah. 2,3 jenis juga minta. Short listed dapat LUMIX. Short listed kau! Haha. I mean banyak-banyak I minta tu dia more interesting on camera lah. I minta jam dia kata dah banyak jam. I minta Ipad, lappy dah 2 kat rumah. Sampai tak tahu dah I minta baju tidur je. Haha. So, apa-apa je lah. Haha. One of my 'I want this..' dah dapat. Syukur alhamdulillah. Suka gila ok!




So, 1 Jun nanti maybe I boring sikit sebab tak ada hadiah dah ); And thanks you so much and seriusly you're always suprise me! Happy 3rd annivesary Sayang. I love u :)




10 comments:

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

happy advance anniversary gak kak! hehehe.. moga dimurahkan rezeki olehNya.. amin. =)

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

happy advance 3rd anniversary juga kak.. moga dimurahkan rezeki olehNya.. amin.. =)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

thanks dik..amin..amin..amin...:)

MRS. K said... [Reply to Comments]

selamat bakal ulangtahun shin & hubby!

hepy alwiz..

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

wah best nyer dapat camera..huhu...newat hepy anniversary in advance shin n haizi...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : thank Kak K :)

mama_eza : hehe. best. best. mintak kat E besday present ;) thanks Eza.

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

OMG! OMG! OMG!

grrrr..... nak jugak!!! *jeles
hahhaha...

anyway..
congrates shin! 3 years tau. bukan senang yaw!! kan.. kan..

* 1st anniversary kita 30rd April lepas.sila wish. haha!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

dhiyaz : haha. thanks Mar..owh..30 April? Baru lagiiii..happy annivesary Mar ;)

yatt said... [Reply to Comments]

happy anniversary in advance.. best nyer senang nak bawak kan.. kecik skit :-)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

hepi anniversary in advance..bestnye dah dpt hadiah awal..