Isha...counting



Untuk tak ada anak sendiri I post untuk anak buah lah ya ;p

Dia tak minat color lah. Tapi dia minat mengumbah, menyibuk, memasak! Owhh..so busy. And now, I malas dah nak bawa dia jalan sebab now kena bawak Ara pulak! Bawa Isha, kena bawa Ara. Sebab dia tak mahu berpisah pulak! Ish! Kakak okey tak bawak adik. Tapi adik nampak kakak jalan dia nangis!



Penat lah jadi 'bibik' macam ni...-_-'



Now, dia dah pandai kira 1-10 dah..! Tapi still pelat..;)




video




2 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

pandainye...aqeef kira still berterabut,hahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

24/7 days duduk dekat taska tu kalau tak pandai aku geget je Isha tu..haha.