Just say I do...




Cuti sekolah ni dekat lah orang kahwin kan? Me? Ada juga. Hehe. Makcik Haizi kahwin. ;) Tapi lambat lagi. Meriah lah bulan May and Jun. ;)



I dont know why. I tak suka tengok gambar kahwin saya. Haha. Tak tahu kenapa and mengapa. Rasa nak muntah tahu tak! Haha. My mom said "patutnya kena berbangga dengan gambar kahwin kita, hari bersejarah kita jadi isteri orang..bla..bla..bla.." Ughh! So boring! Whatever it is, I hate it! Haha. Tak suka!


Lagi satu kan...ramai tau kawan I kahwin on the same day with their birthday. Hehe. Sangat lah merugikan. Hehe. Tak best lah kahwin waktu birhtday kita. Hadiah satu je. -_-, Lagi satu itu salah satu cara hubs mengingati every single date yang important untuk kita. Biarkan dia ingat! Haha. Hadiah pun dapat banyak tiap-tiap tahun. Harijadi, annivessary, valentine and etc. Hehe.


Tapi kebaikan dia...sangat lah menjimatkan! Hehe. Satu hadiah je cukuppp..! Erh..Sukati lah kan nak kahwin bila? Haha.


Layan I do by Colbie Caillat ;)






3 comments:

h a i z i said... [Reply to Comments]

patutlah.. hahahha..

***nak hadiah tunang???? leh tak??***

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

hahah..memang rugi share tarikh yg sama..tp dh lama2 ni, mcm pening plak nak beli hadiah apa sb dah banayk sgt tarikh..ekekekek

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

xpe la kak, jimat pe duit laki/bini dia.. nnt ari2 lain bley mintak lain plak.. =)