KARAK

Assalamualaikum :). Selamat hari Jumaat. Lunch karang pergi mana? Alamanda? Oooo..ok :) Happy shopping :)

Weekend buat apa? Me? Jadi baby sitter w 2 lil kids! Isha and Ara. Hehe. Nak buat apa ya? No activity lagi. -_-'




Semalam kita tengok Karak. Ala..cerita fasal hi-way Karak tu. Entah! Tak pernah lalu pun kat situ tapi hubs kata kat situ memang selalu terjadi 'sesuatu'. Well, FOR ME movie ni so-so je. Macam fillem seram yang lain.

Cerita dia fasak hi-way Karak. Ada 4 sekawan nak pergi ke Kuantan and lalu Karak. On the way diaorang stop kat Pekan Karak dimana Jack mula kena kacau oleh seorang perempuan and budak kecik.

Diekori sampai ke Kawasan Angin Lintang, Karak. Then diaorang accident. Bila accident masuk hutan. Then diaorang jumpa sebuah rumah usang, jumpa Tok Malam.

Start kat rumah tu I da confused sikit. Siapa perempuan tua tu? And now kan I rasa geram gila dengan watak Zura ( Shera Ayob). Ee..! Datang rumah orang tak pegang apa-apa tak boleh ke? Haha. Logik lah kan. Dalam hutan kau nak ke mandi-mandi waktu tengah malam. Dalam hutan kau nak cari-cari kawan kau? Ok. Emosi. Maybe cerita. ;p

Then, watak Shahir not bad ;). Apapun I tak faham what happen dengan Zura tu? End up polis tak jumpa dia. Tapi dia still hidup or mati? Ke tinggal dengan Tok Malam. Diorang ni last-last mati kecuali Zura tau. Owh pening tengok Karak.

Tapi paling tak boleh blah haha Angelina Jolis Malaysia la. Haha. Gila gedik. Tolong lah jangan berlakon watak macam tu. Keseksian Killafairy terserlah you masa mandi tengah-tengah malam dalam hutan. Hehe.

I rasa hantu tu macam duduk kat dalam hutan then bila malam dia duduk kat hi-way Karak untuk takutkan orang. Apa pun.. tengok boleh, 2 kali tengok tak boleh!

Happy weekend :)


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


1 comments:

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

hehe.. mean cite dia x best la kak? baru plan nak tgk.. =)