Kung Fu Panda Tumbo, TGV



Perghh. Cuti lama gila. Adalah 4 hari :) Bestnya stay kat Meru. Asik makan je. Haha. Lately I macam malas lah nak keluar je. Tapi hari tu terkeluar juga. Adah nak tengok Fast 5! Yay! 2nd time dahh..! Hehe.

Now, hubs gila collect Fast & Furious dari awal. Owhh..I suka yang Tokyo Drift tu. -_- Tengok movie dekat Jusco, Bkt. Raja je ;) Dah baru dah sekarang. Hehe. Dulu masa sekolah tengok movie dekat situ je.




I got this. Soo cute okey. Macam bekal je. Atas dia isi pop-corn, bawah dia isi air. RM15? Tak apa lah. Comel punya fasal! Hehe. Tak shopping apa pun sebab $$ semakin berkurangan. Huaa...); Btw, this month gaji I masuk lambat gila sebab tersalah masuk ke orang lain. Tapi gaji still habis cepat. Huaa...); Tsk. Tsk.



So, weolls pujuk-pujuk Haizi belanja makan. Tehehee. Nak pergi Vichudda tapi tutup pulak! End up pergi Mohd Chan je. Ada ketam telur masin, ada siakap sweet n sour and paling bestttt...kailan garlic!! Sedap sangat!!! We want more! Hehe.


Okey. Itu aje! Tonight have a date w Jack Sparrow! ;p



1 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

x sabar nak tgk muvie esok..hehehe