Phew......





Oh!! Yess..I start thingking yang bukan-bukan..OMG!

I want back to normal feeling.

I dont wanna be so excited but I can't.);

I cant stop thinking. What happen if nothing happen?

10k-20k for getting a baby?

I think I shoud buy the baby not deliver the baby.

Arghh..); Im so depreess now.

Allah, help me. );






7 comments:

..nOj.. said... [Reply to Comments]

aiseh. jgn la camni. sabar ye. ade tu. Allah dah plan something for you. i'll pray for you. insyaAllah. never lose hope okeh

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

Shin, dah nak kuar result ker?
sabar shin.doa banyak2.. kalau ada, syukur.Allah dah kabulkan doa shin dan haizi.kalau belum, fikir positif pada Allah..Dia Lebih Tahu bila masa terbaik utk kita benar2 sedia ada baby,ye :)

akak doakan semuanya baik2 belaka..amin

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

looo.... tamo la mcm ni shin! tamo la down. ramai ohh support u. betol tak korang ??!!

aku setuju ngan Kak Hana Faza tuh.. kalau result nanti -ve (i'm praying for +ve).. mesti salah satu sebabnyer kita yang belum bersedia..cuma kita je yg tak tau dari segi ape.

so, be positive tau!!

plus, ce pikir.. kita baru 25 years wehh.. still got more years to try & pray. cuma situation mcm tak best coz kebetulan ramai yg sebaya kita dh peknen / ada baby. tu je... so, sabar tau!!!

(aku tak leh la if org yg happy2 ni tiba2 nak down..no no noooo...*sambil goyang2 jari telunjuk + mulut moncong*)

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

babe; sabar yer... think positive way.. sama jugak dgn i... i selalu fikir.. belum masa i..
Allah tu dah plan something terbaik untuk kita.. betul tu.. mungkin kita belum bersedia, or Allah tu x nak lagi beri kita nikmat tu dgn beberapa sebab kan... cuma kita je yang tak tau...

sedih tu mmg laa sedih bila di fikir2 balik, tp insyaallah ada rezeki ada lah...banyakkan bersabar... jangan stressed2.. apa2 pon, i sentiasa akan doakan utk u, utk i supaya kita diberi kenikmatan itu..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Noj, Kak Hana, Mard and Sally : thankkkk...;(

elna said... [Reply to Comments]

hai dear...sabar yer, tuhan dah tentukan perjalanan kehidupan korang....shinnaz still young...boleh try lagi...

mamamarissa said... [Reply to Comments]

sabar dear *pelukkuatkuat*