Pirates of TSSSB




Yay! It was happened last weekend. Exciting moment. Hehe. Luckily I tak berapa nak boring sebab I bawa my sister and Isha. Hehe. Haizi pirates kat beach, weolls pirates dalam bilik. Hehe.

So, enjoy our food and relax time at the hotel #Selesa beach Resort. And Isha had so much fun. Run sana, run sini. mandi pool and beach. #Malas nak layan.


Sebelum dinner me tapau-ed KFC for us! Haha. Bekalan. Takut lapar. Room service adalah WORST! Semua tak ada. Agaknya Chef-chef dia turun beach masak for pirates ;p So, I order dessert and juice pun ambil 1 1/2 hours? Okey ke tu? Blah.

And petang tu minum petang di Teluk Kemang. WOW! Bestnya!! Isha teruja tengok beach! Hehe. "Nak mandi...nak mandi..." No lah. Datang situ memang saja nak makan bukan untuk mandi. Haha. So, tak layan. Weolls makan-makan and dia tengok laut je. Haha.


Seksinya ;)





Nantikan kemunculan the real pirate. Bhahaa. ;)



1 comments:

yatt said... [Reply to Comments]

tak sabar nak tgk haizi the pirate hehe :-)