Semalam kan jalan-jalan kat Jusco kan so nampak lah satu permainan rumah and masak-masak. Ingat nak beli untuk Isha. Kejap lagi Haizi cakap "Beli benda lain, kalau macam tu 2,3 hari je.."

Okey );


So, I beli dia colouring book and colour pencil. I wrapped siap-siap then tunggu dia datang rumah. Sebab petang tu dia pergi IKEA tanpa Mak Long and Mak Ngah! Ish! Non-ado datangnya. Orang dah balik baru datang. -_-'



Kangah cakap dia mengamuk. Abang dia letak chew gum kat rambut dia yang sedia sikit tu. Adehh..-__-' Why budak lelaki nakal? Siap lah nanti! Dapat hadiah dia suka gila. Haha. Tapi kesian abang dengan Kaia tak ada hadiah. Next time la. Terus colour and colour semua page. Boleh? Dia bukan colour object dia colour frame object. Apa-apa entah Cha ni..;p

Sekarang Isha kuat mengadu okey. "Tak nak bawak mak long jalan-jalan" kenapa????? "Mak long suka marah akak.." Haha. (dia cakap bahasa dia lah kan ;p) and akak tu dia lah.


Cantiknya Cha colour. Mak Long rasa nak frame kan je. Letak kat Balai Seni Lukis Negara. ;p



0 comments: