Gettin' a Baby - Pt. 11

Semalam kan kita pergi UMRA untuk check up why P's not regular balik. Susah lah kan nak tahu bila waktu sesuai for make a baby. Hehe. So, I jumpa Dr. Rafi. OMG! Kena marah pulak..huaaaa..);





Dr. Rafi just nak saya jumpa Dr. at Tropicana for confirmation samada nak buang fibroid or apa. Then I kasi tahu, Dr. Putrajaya said, tak perlu buang. Kalau nak buang pun dia buang bukan cuci. Adoi! So, dia ingat macam kita ni pertikaikan pulak lah kebolehan dia sebagai doctor. Adeh..-_-' Like I said kan tak tahu kan nak buat macam mana lagi. Then I pun tak decide nak UMRA ke Hospital Putrajaya tu. Adoi!





Tapi so far menuju ke UMRA. Petang ni nak pergi Tropicana Hospital nak check samada perlu buang atau tidak. Hopefully everything goings smooth and well. Happy weekend darlings. XOs!



2 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

Shin, akak nak share kat Shin ni.. akak pun sejak dua menjak ni period tak beper nak tetap kitaran dia.. akak amal Habatus sawda..alhamdulillah, dh balik pada normal..'lebat' lagi..keh keh.. bulan depan akak pon start treatment.rasa yakin sikit sb skrg period 'lebat' ni , rasa mcm baru overhaul rahim ni..trylah shin :)

♥ mama eza ♥ said... [Reply to Comments]

sabar yek dear....bler dah campur2 doc ne memg pening