Gettin' a Baby - Pt. 14

Macam mana nak cakap ya ;( kita sedih sangat ni...

Once I tahu I pregnant I'm so happy tapi I rasa down!

I'm bleeding. Tak banyak tapi ada. Doc kata tak normal sebab I pregnant bukan tahu dari awal. I turun darah pun I ingat I period. So, ada kemungkinan takkan jadi.

I'm so excited but now I sedih gila! Kenapa ya orang yang nak gugurkan tu tak gugur tapi I yang tunggu 3 years ni, tak kuat lah, nak gugur lah.

I felt down gila-gila!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

18 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

nape beb?

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

MasyaAllah..

Shin, sabar ye dear.. let's pray for one miracle..akak tetap doakan shin...

anyway, kalau sekalipon bukan kali ini, at least Shin kena syukur ye sb shin tahu shin leh pegnen dan dh lalui perasaan gembiranya terima khabar ni..ada org lain masih belum merasa perasaan terima berita ni termasuklah akak..

sabar ye shin..akak doakan semuanya baik2 belaka

H.A.N.A said... [Reply to Comments]

oh myyyyy sabarlah kak.! insyaallah akak kuat! please be strong atleast for ur husband and most important is ME!

i know berat mata memandang berat lg bahu memikul.but BE STRONG mentally and physically. am begging u!

i just want u know dat, my pray always with u ye kak?

take k and i know deep in my heart u can be STRONG.

Errina.Rahim said... [Reply to Comments]

shinnaz bykkan bersabar ye.... insyaallah ada rezeki u tu...bykkan berdoa..

Latina said... [Reply to Comments]

salam shinnaz..sabar byk2lah shinnaz..akak pun pernah alami apa yg awak rasa..terlalu sedih hati ini..awak kena tabah..kuat semangat awak..akak ni dah 5 tahun msh menunggu...sabar ye shinnaz...

Mas said... [Reply to Comments]

Salam Shin,

Jgn sedih2 k.betul tu kite yg nak ni lum dpt,yg dpt sng2 je kan...setiap yg berlaku tu ada hikmahnya. i doakan moga tiada apa2dan semuanya selamat k.amin.

Anonymous said... [Reply to Comments]

Sabar dear. ujian Allah.
At least u pernah lekat dan u boleh pregnant. I've been following u for a long time. Im ur silent reader. Kita sama. Tp i still sabar menunggu.
Insyaallah our time will come!

mamamarissa said... [Reply to Comments]

yang, sedihnya k.jue...kalo ikutkan, k.jue alami benda yg sama masa keguguran kali kedua dulu...bleeding mmg tak byk...igtkan period...shinnaz jgn byk fikir ya...bykkan rehat, jgn byk bergerak...insyaallah, kalo ada rezeki shinnaz & haizi *pelukkuat2*

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

doc ckp ape smlm beb

youramirah said... [Reply to Comments]

alaaaa, sedihnye la..dah confirm ke? =( hopefully takde apa2..

aishah jamrek said... [Reply to Comments]

u try tanya mana2 ustaz..hope they can help u..

Anonymous said... [Reply to Comments]

Sabar ye shinnaz..saya mengikuti perkembangan citer kamu sbb saya juga sedang buat treatment seperti kamu juga..InsyaAllah ada rezeki kamu selepas ini

nazidhan said... [Reply to Comments]

As salam..

Kak Shinnaz, last month sy miscarriage..sy ingat sy bleeding biasa je rupa2nya habis kuar darah2 pekat..janin sy baru nak masuk 7week,6 tahun sy menunggu, sy selalu berdoa dan berusaha tuk dptkan zuriat..tuhan dengar dan beri sy merasa perasaan tu..

dan kini sy redha dgn segalanya..tuhan beri dan ambil blk maybe ade hikmahnya..sy harap kak shinnaz bersabar, kuatkan semangat..jaga kandungan elok2, jgn stress, kalu tuhan dah ambil kak shinnaz redha..'dia' akan menunggu kita d pintu syurga..

hanidatul shatira said... [Reply to Comments]

saba yek...dugaan tu..me pon ttc gak nih......congrates as long as u can preggy.....byk2 doa k..insyaAllah..Allah tu tahu maneyang terbaik untuk kita :)

cacah said... [Reply to Comments]

jangan sedih2.... berdoa banyak2 dan jaga kesihatan okay... :)

MaMa NuFAeL said... [Reply to Comments]

shinass..jangan sedey2..rezeki Allah yg bagi shinas..setiap ape yg jadi kat kite tu ade hikmah..saba tau..x mau down2..x elok..

MaMa NuFAeL said... [Reply to Comments]

Shinas x mo sedih2 tau..setiap ape yg jadi kat kite tu ade hikmah..Allah akan bagi yg terbaik dkt kite shinas..x nak down2..x elok tau untuk shinas ngan baby..kite sedih kalu shinas sedih..shinas kene byk sabar tau..

Anonymous said... [Reply to Comments]

darl... sabar. rehat cukup2 dan jgn fikir bnyk sgt. Allah Maha Kuasa. doa bnyk2 k... I pray n hope the best 4 u - Ira