Gettin' a Baby - Pt. 8





Hola..Good evening ;) How your day? Me? Just fine.




Okey tak berapa nak fine. Huaaa...); Im start confused -_-' Hari tu kan last appointment which is dapat result HSG tu kan, yang fasal fibroid tu kan? Ingat tak? Dr. Ummu kata okey. Tak ada effect apa-apa. Now, I jumpa Dr. Rafi dia kata nak fokus yang itu pula. Maybe kena buang. Sebab result darah bulan lepas EVERYTHING PERFECT AND NORMAL. Tapi still tak pregnant. Maybe fasal fibroid pulak! );



Takutnya. Hari tu tak ada effect now Dr. Rafi kata mungkin. Ya...mungkin. So, nothing progress untuk appointment kali ni cuma Dr. said another Dr. from Tropicana akan check on my case. Huaa..); Tropicana? Berapa pulak lah yang kono? -_-' Dr. tu just nak tengok samada kena buang or biarkan je. Waiting for next month. Tadi Dr. ada cakap nak buat IVF. Tapii.....hold dulu. );




Got to go. Bai.





4 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

blogger syana buat ivf.. menjadik yang.. tapi 2 kali gak die buat rasanya..

takpe la, cuba la mana yang boleh..

tapi ade jugak yang takde hati boleh pi campak anak! haih

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

kak blogger syana apa link dia? insyallah. now, tengah step by step. itu lah fasal..diorang ni senang-senang je kan buang! ingat binatang apa!

H.A.N.A said... [Reply to Comments]

go go go kak shinnaz! hana doakan dari sini. aminnnnnnnnnnnnnn

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Hana : owhh..thanks dear. appreciate that XOs!