Giveaway Transfomers : Dark of The Moon


sticky mode untul 30 Jun 2011 ;)

Hii...Good morning everyone! ;)

GA is coming....! ;p


Kali ni saya nak buat GA ticket wayang! Yay. Sebab apa? Sebab kita pun nak tengok cerita ini dan suka nak tengok wayang! So, I try to get tickets seawal yang boleh. Well, this movie sangat HOT. Macam goreng pisang panas! Hehe. So, memang kena beli awal.

Pemenang akan dapat 2 tiket wayang;-

Transfomers : Dark of The Moon
Tempat: GSC, Alamanda
Tarikh : 2nd July 2011 (Sabtu), time I'll inform later ;)

For those yang nak tengok cerita ini boleh lah join GA ni. Hehe. Senang je ;) Just drop your comment;-
1) Banyak-banyak cinema, which cinema yang korang suka nak pergi?
2) Kenapa suka pergi situ? -_-'


Semua orang boleh join but I've 4 tickets only. Ada 2 kategori penyertaan, so 2 for blogger and 2 for FBians! Deal?
- Blogger (I can trace your blog thru your ID)
- FBians (You can drop your FB's nickname)

Pemilihan based on
random.org and GA akan ditutup pada 29June 2011!




19 comments:

Mas said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by a blog administrator.
Mas said... [Reply to Comments]

Hi Salam Shin,

I nk join GA ni,so here it goes :)

1) As i ni duduk Sbn, i selalu g TGV S2.Ada cite best jek confirm g book 'couple seat',agak2 nak pejammata atau sandarkatbahucikabang sonang, tak gitu ^___^

2) Tempat kitaorang selalu dating.dari bujang,dah tunang sampai dah kawen.samada online or calling2,sampai staf sana dah kenal lol :P

sekian,terima kasih.

jana cun! said... [Reply to Comments]

1) sy suka TGV sunway..

2)knp??? sbb ctu jea sng, sgla2nya ada...

~haha..aku nk jg..sja jea membykkn ko pnya participant.. =p

~jana janet~

Mas said... [Reply to Comments]

Hi Shin,

Alamak i resend ek, so consider yg no. 2 tu lah ek ^___^

Dpt tgk movie box office,cite yg mmg follow dari awal,g dgn org tsyg semuanya menjadi momen yg indah =)

Lynne Lisman said... [Reply to Comments]

Saja-saja joinkan diri..

So ni jawapan i: -

1) I like GSC IOI Mall

2) Cinemanya besar n selesa, seatnya nice xpecially couple seat... staff pun ok, peramah.... Most of all senang leh shopping lepas tgk movie... :)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

eh..eh ade GA la..nak join!!!

1) aku suke g gsc alamanda la..

2) sbb : dekat ngan umah,vole gitu? ekekeke..

tu je ke?

MRS. K said... [Reply to Comments]

1. selalu pegi Alamanda jek. tak pon Jusco. tak pon Mines!

2. tapi sooka lagi pegi Alamanda kot. tengok midnite.. parking kat tepi² jalan jek, tak payah bayar parking! huhu

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

i suka GSC Pavillion!! :D

sebab?? sebab mcm meriah gituw.. selesa, then boleh shopping bagai nk rak!

okey, baaaiiiii :)

H.A.N.A said... [Reply to Comments]

Salam 1 Malaysia (ecececeece) ;P

1)GSC Midvalley.

2) suka sbb dekat ngan booth eskem MCD! sambil tunggu sambil makan. record 25 vanilla cone! ;)

owh lg satu dekat ngan bangsar, pas tgk g cuci mata kt sana sbb sana byk kedai baju cantik2+murah2!

p/s: tak de blog cam ne kak?

FB: maryam nor hana

@uglymermaid

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

Kira saya dalam masuk!

1- pegi GSC alamanda

2. Alamanda suka sebab suka hati banyak..dekat ngan rumah..pakai suar trek ngan tshet pagoda pun boles..kalu pegi KLCC, Pavvy karang nak kena pakai vogiyu vogiyu pulak

sekian!

noor al-hameed said... [Reply to Comments]

asslamualaikum sis shinnaz.;)
nk join gak..noor al-hameed(fb)

1) kdg2 pg gsc alamanda or ioi mall

2) sbb suka pg..dekat dgn rumah..murah compared to tgv..n blh shopping tnpa perlu bersesak2 dgn ramai org..

done..tq..=)

MaMa NuFAeL said... [Reply to Comments]

salam..
nak join gak la..


1. GSC Times Square, KL

2. Sebab tu la 1st time date dengan suami kite..Ari tu..mule2 tgk satu movie..pas tu x puas..tengok lagi satu movie pas tu x puas g tgk g lg satu movie..pon x puas gak..tgk movie sampai 4 ari tu je..org xcited bercinte kot..tapi pengalaman tu x ley lupe sampai bile..

zuera said... [Reply to Comments]

Salam Shinnaz,

Kzue just nk try luck ni.

1) Kzue suka GSC Cheras Leisure Mall.

2) Kzue suka GSc tersebut sebab x crowded sgt & xde lg participant pun yg sebut nama GSC tu. Mcm terpinggir je. Tapi frankly speaking, kat mana2 GSC pun best la..xkira di mana jua kita berada! wah, gitu..

Sekian, tq!

::Roz:: said... [Reply to Comments]

Salam...

1) Cinema yang selalu sy g is Big Cinema, Brem Mall Kepong

2) why i go there bcos dkt dgn rumah n tempatnye yang selesa..

saidatulfarra said... [Reply to Comments]

Wuhuuuu!! Tickets Transformers letup!

1) The best cinema so far for me is GSC, Signature Gardens. Like, the best ever!

2) The Gardens itself is a beautiful mall, and thus the cinema looks pretty exclusive and classy. The seats are all couple seats, and there are less people inside so less distraction. Apart from that, kat luar tempat tunggu tu ada macam mini bar/cafe boleh order drinks and lepak2. Waiting hall dia pun sangat awesome, tempat duduk dia cam ala-ala sofa gitu. Letup uols!

Sekian terima kasih! ;)

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

salam kak.. nak join juga.. =)

1) sure la GSC Alamanda ka.. da kte dok putrajaya yang AMAN di malam hari! =)

2) sebab dekat, parking senang, kat atas de food court, kat depan de tempat bowling dengan kedai henpon. nak topup pon senang... tempat karok pon dekat... hehehe... senang kata, xde wayang lain dah kat putrajaya ni.. terpaksa la kalo nak dekat.. hehehe.. =P

hamzah ian said... [Reply to Comments]

1) saya suke tgk kat midvalley

2)sebab kat situ kiranya macam pusat berkumpul rakan-rakan lah.. sume kenal dan sume tahu.. lagipun public transport pun ada.. walaupun ramai orang tp bila dah dengan kawan2 mesti la rasa best ye dak?? kat tempat lain memang la tak ramai orang, tapi student mcm sy ni susah tahu kalo nak g tmpt takde public transport.. huhu

farra8979 said... [Reply to Comments]

me nak join!!!

1. nama pun stay @ putrajaya, so of coz fav ialah alamanda. cuma klu nk tukar angin g cheras selatan a.k.a jj balakong.

2. nape suker alamanda? sbb dia bessttt!!! hihihi, for me, seat dia lg besar n comfortable n pop corn dia super yummy dr cinema lain. sblum tgk wayang leh karok. lepas tgk wayang, shopping plak... maveles!!!

Yaa Ahmad said... [Reply to Comments]

TGV JJ Cheras Selatan

Dekat sinilah first time I tengok wayang! Siap curi curi keluar dengan kawan sebab nak rasa best gila ke wayang yang kawan cakap ni. Sebab dia kata tk main la tv! Hahaha budak budak je time tu :')