Grand Seasons Hotel, Kuala Lumpur



Hari tu masa our annivesary Haizi bawa saya dinner kat Menara KL. Hehe. Tercapai juga nak pergi situ. Konon nak romantik lah sangat. Haha. Very nice. And cantik sangat view Kuala Lumpur. Hehe. Tinggiii..!



Foods okey and sedap. Well, buffet apa je yang tak sedap. Hehe.




"B..Kak Mas kata restoren ni berpusing tau..." Haha.



"Tak lah. Tak rasa pun.." Im start thinking. Erh..cane dia nak pusing. Tak nampak pun tower ni pusing. Haha. Bengong! Memang lah kan. Takkan bangunan ni kot nak pusing. Haha. Rupanya memang I tak perasan langsung sebab restoren ni je yang pusing. Haha. Cuma movement dia slow gila. Tiba-tiba je I nampak KLCC. Kejap-kejap tempat lain. Sempat lah tinjau 1 Kuala Lumpur. Haha.






me and hubs















Meja sebelah sorang-sorang je makan. Weolls snap gambar sana-sini dia rasa kesian so dia ambil kan gambar kita orang. Owhh..friendly pulak! From Filipina. Best lah.






Then, lepas makan ngantuk..weolls pergi hotel. Hehe. Suka. ;)



Pelik I bilik ada sink macam ni. Hehe.

fav place ;p





Erh. Lupa nak cakap. Thanks u sayang for the treat. I love u more ;)








3 comments:

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

hai Haizy Tan.

hahhhahahhaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Tak dapat Seth Tan, Haizi Tan pun jadiiila...haha.

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

wah..romatiknye..