JJCM : Simply Penang, Sunway Pyramid


G.Morning everyone and Happy Thursday ;)

Burrpp..boring lah hari ni. Semalam dah cuti. Semalam memang tak sangka lah. Lepas habis appointment kat Putrajaya satu per satu dugaan dan cobaan. ); Habis appointment dah separuh hari dari waktu bekerja. So, I decide untuk EL je lah memandangkan MC tak bagi pun. I tak selesa setelah ada beberapa treatment.

So, habis dalam 1 lebih, nak lunch lah kononnya. Otw, ke KL sebab Haizi nak pergi HQ kejap tiba-tiba bunyi kuat. Eh! Tayar pancit kot...! Tengok-tengok okey je. Tapi Haizi kata apa entah rosak kat area tayar tu. Aduhh..! Time ni la kan....-__-'

So, kena towing. Haizi teruja dowh naik benda alah tu! Haha. Me? 2nd time dah. Tak heran. Haha. So, hantar kat Proton Sg. Besi. Boleh pulak dia kata esok baru siap! Aduhaiii..! Nak balik macam mana ni? Naik cab lah! Naik cab then, Haizi kata pergi Sunway Pyramid! Weehuu! Alolololo. Tahu-tahu je. Dah penat tunggu shopping pulak kat SP! ;)

Weolls memang lapar gila! Kat hospital makanan tak sedap. So, makan sikit je. So, dalam pukul 4pm baru nak lunch. Lunch kat Simply Penang. Not bad lah! Ala-ala kopitiam ;)


nasi putih, ayan rendang/kari, ikan goreng. RM12++ Panas-panas lagi you!


Haizi ambil nasi ayam.


Haizi kata ni sedap!



my fav juice, carrot juice-ribena lemon-sky juice





0 comments: