Kimora Lee Simmons #tweettweet





Okey. Bukan Kimora reply or retweet twitter. But I nak cakap I suka lah Kimora ni. Haha. Siapa tengok realiti show dia Kimora : Life in the Fab Lane ? Macam kecoh-kecoh je kan dia tu? Haha. Suka buat-buat muka. Haha. Funney!











Tak pasti everything fasal dia sebab I start tengok dia masa reality show tu sahaja. And I follow her twitter. OMG. She can speaks Malay. Haha. Teruja kau! Haha. Okey. Aku sorang je teruja. Padahal semua orang dah tahu. Hari tu dia tweet apa entah. I rasa dia cakap "Terima kasih" I macam teruja terus reply tweet dia. "Is that the real Kimora??" Haha. Punya lah tak nak percaya. Then, 2, 3 orang peminat dia reply twitter I untuk MENGESAHKAN yang itu memang real Kimora. Haha.







Then, malam tadi pun dia tweet in bahasa. E..! Suka sangat. ;) Ala. Apa susah kan. Translate je lah kan? Ke dia mix Asia so, dia tahu beberapa language? Apa pun I love Kimora: Life in the Fab Lane!




2 comments:

♥ mama eza ♥ said... [Reply to Comments]

aku pon suke jugak tgk rancangan die...huhu

..nOj.. said... [Reply to Comments]

eh betul ke? nk follow dia gak la kalau camtu. tp mmg kt show dia tu pun dia rajin twit2 kan. ade aritu dia penah ckp, kalau tak twit rase mcm tak sah.

suka tgk rancangan tu. tgk ulang2 pun takpe. hihih