KL Gangster




Eh! Kat mana ya saya pernah baca Shamsul Yusof ni ada adik and dia lebih suka buat filem romantik compare abang dia. Hehe.





Handsomenya Aaron Aziz!! Before this tak suka pun. Suka macam tu je. Tak heran lah konon. Sejak jadi Seth je I suka. Haha. Tapi kan kat dalam KL Gangster ni kan..OMG. I suka Adi Putra pulak! Hehe. Macho ah! ;p Apa-apa je lah.


Dah lama weh tak keluar movie lewat malam. Rasa macam mengantuknya -__-' I tak biasa dah keluar malam. Nanti cepat penat and tak cukup tidur. Selalu pun masuk tidur dalam 9.30pm. Paling lewat pun tidur 11.30pm.


Cerita KL Gangster ni fasal bekas gangster, Malek. Malek ni Aaron Aziz okey ;p Dia masuk penjara sebab Shark tikam belakang. So, bila dia keluar penjara tu dia macam 'cuci tangan' lah. Tak nak join kelab-kelab gangster ni. And dia kerja kat pasar kot. Tu yang susun-susun sayur. Hehe. Then, Malek ni ada 2 orang adik, Jai and Zeti. Both dah terpesong jauh. Jai follow Shark which is musuh Malek. So, diaorang fight, fight lah. Gagah siot Aaron. Hehe. 4 star. So far filem Shamsul Yusof tidak mengecewakan ;)


Today Super 8 pulak!

p.s: Lupa nak kasik tahu. Zizan pun lawak okey dalam KL Gangster ni. Ada lagi sorang gangster ni, AJIB nama dia pun lawak jugak!




3 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

ramai cakap best? best ker?

nak seth tan jugak! loomanntikk

farahfatihah said... [Reply to Comments]

hohohoh bagus2..review cite ni yg di tunggu2....

Ayuraza said... [Reply to Comments]

Salam..BW...