Nora Elena lagi


Sekarang kan musim Nora Elena. Sharp pukul 5 petang "b..amik orang tau..Nora Elena.." Haha. "Tak boleh..ada kat HQ" Sigh. "Ala....);" Gigih call taxi. Haha. Nak balik awal juga. Kalau nak pergi makan pun tapau laju-laju. Hehe. Walhal rumah boleh record. Selalu balik je I terus tengok Safa & Marwah dulu. Elok habis Safa & Marwah tengok Nora Elena pulak! Hehe.


Tapi kan.....Im not so excited sangat kecuali DIA!



"Sayang..Nora Elena..buka cepat!" Cepat-cepat suruh tukar TV3. Dalam tak diam tau! Lepas tu scene yang romantic tu I sengih-sengih je sebab macam sweet je. Lepas tu nak jeling orang apa hal? Cari fasal tau! Haha. Suka jeles tau! Well..perempuan memang lah suka nak dilayan macam tu -__-'


Suka kan dengan watak Seth ;) Tapi ada ke macam tu? Macam Seth tu tak ada kerja lain pulak kan? Asik nak caring fasal Elena. Bestnya kalau macam tu ;p Bunga tu pulak tiap-tiap hari memang lah best kan. Tapi kalau dah tiap-tiap hari dapat bunga tu macam boringnya. Tak ada benda lain ke nak bagi? I dapat setahun sekali pun I rasa Haizi tu Seth! Haha. Boleh?? Duit bunga tu kasik I lah! Haha. Ala..Seth tu kaya, handsome okey lah. Cuba kalau tak handsome? Kaya? Ada lagi kot orang nak! Haha. Cuba kalau tak kaya...? Sipi je lah Elena tu pandang..:p


Tak kisahlah Seth ke Aaron Aziz ke malam ni wa nak layan KL Gangster. Nampak macam ganas! Hehe. Ada juga Aaron Aziz ;)




6 comments:

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

fenomena nora elena.. hahahah siapa laki mcm tu?? kalo u jumpa u bg tau ai tau.. i cuma nk tau nama dia, dia dok mana jer.. hahahhaahhahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

siapa weh org tu? kalau I tahu..buat apa kasi tahu u..:p

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

eh, ekseli nora elena ni, laki ahkak jugak yang beria tengok tau..siap donload..tapi biasalah, kalu dah dia tengok, ahkak saun,


haaa..belajar..belajar jadi suami yang redho, yang baik baik macam seth..

tapi biasalah, dia akan jawab,

"ah bengong!"

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

*Miss Geli* : hah..pelik kan? laki pulak dok ngadap. hehe. takmaunya diamakn saun. siap saun kita balik ada lah..huh! haha.

tak baik tau abg geli ni ;p

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

laki aku kalau tgk citer ni bile scense dia caring² kat nora msti laki aku x senang duduk. jap2 g isap rokok, jap2 g mandi la..memacam la konon malu gamaknye sbb dia x mcm tu..kalau dia mcm tu, demam malaria tapioca kot aku...wakakakakaaa..

ikatankasihku said... [Reply to Comments]

semua tengah demam nora elena....
rasa rugi sgt2 kalau terlepas 1 episod....
seth tan memang hensem & romantik....tergoda u.....