Nora Elena


Ya...ya..ya...I know..Im late. Haha. Tapi...tak apa! Dengan adanya TONTON adn Youtube tiada masalah. Haha. Btw, hari ke hari nak tengok sampai la ni. Hehe. Asik-asik Seth Tan. I dont know lah kat watak dia macam mana but I know Aaron Aziz yang berlakon.

Ni sinopsis novel Kasih Yang Suci tau. Kata adaptasi from novel. Lebih kurang kot cerita dia. Kan?

"Sepuluh tahun lalu, kesucian Nora Elena dinodai. Andai masa boleh diulang kembali, pasti jiwanya tidak punah. Tapi dia sedar, takdir hidup tidak memihak kepasa sesiapa. Saiful Idham, tunangnya pergi kerana tragedi ini. Tiba-tiba muncul Seth menawarkan diri untuk menjadi suaminya. Nora Elena keliru...

Tapi mengapa Elena menjadi wanita asing dalam perkahwinan mereka? Rahsia yang selama ini disimpan kemas, akhirnya terbongkar. Sebenarnya, Sethlah lelaki durjana itu. Menodainya atas alasan kerana kasihnya yang suci! Benarkah?

Apakah kisah seterusnya? Apa yang harus dilakukan oleh Elena terhadap suaminya? Mampukah perkahwinan mereka bertahan?

Segala-galanya dalam Kasih Yang Suci"


I cakap dengan Haizi "B...anak you letak nama Seth nak?" Sebab nampak macam unik kan?

"Siapa Seth?"

"Ala..Aaron Aziz..tapi dia berlakon nama dia Seth Tan..."

"Tak nak lah..macam 'setan' je.." OMG! Biadap sangat kan? Haha.

Hurm..tapi handsome lah! Haha.

Whatever la. I baru nak tengok ni. Haha. Petang tadi episode 1 & 2. Sempat kot nak tengok sebelum habis! Hehe. Bai. Nak sambung lagi.

E..! Elena tu pun macam sweet je ;) Okey.Okey. GTG! Time for Seth Tan Nora Elena. Jangan I yang tidur dah lah yer. Haha.