Norjuma Habib





picture from google


Lawa sangat kan dia ni! Aduhhh...! Memang adore gila dengan dia. Simple je. Normally Datin-Datin kenalah vouge kan. Dia ni simple plus cantik gila! Hehe. Hari tu kat TV masa anak Dato' Seri Najib bertunang kan, dia jadi apa entah. Mata terus tengok dia. Bukan anak Najib. Haha. Lawa sangat!


Tudung bawal je kau! Orang lain berpusing-pusing. Sepit lah. Cekak lah kan. Seriusly, I tak berani nak fesyen macam tu. Senang cerita I tak pandai fesyen. Dulu duk sibuk tudung Ariani kan? I beli...! Haha. Tapi..tak pakai..ada tu ha dalam almari. Shawl..I tak boleh pakai sebab tak comfort. Tapi cuba beli. -_-'


Perasan tak sekarang ada tudung yang kiri warna lain, kanan color lain? Aduuhh..macam mangsa fesyen dah! Tak kisahlah..asalkan tudung...!




1 comments:

..nOj.. said... [Reply to Comments]

tudung ariani tu kaler pe? meh antar sini. hihih