Parah!


Actually kan dari semalam kot nak masak! Suruh hubs balik keluarkan ikan konon lah nak masak! Non-ado. Apalah masalahnya. Makan nak! Masak malas! Adehhh..! -___-'

Tapau KFC. Suppose puasa tapi tak puasa-puasa lagi. Esok lah! ;)


Tengok blog Sally sangat menggiurkan! Adoi! Apa kena entah dia tu rajin sangat masak sekarang ni!! Asik letak kat blog je! Hehe. Sally...pls..pls...;p


Bila tengok blog Sally dia masak udang paprick kot. Ke sambal weh? Haha. Nak cari segala bahan I boleh lupa kat mana ya kita letak? Adoi! Ni lagi parah! Tak kenal dah dapur sendiri. Sumpah! Lama gila tak masak.


Nak masak juga lah! Now, I teringin nasi panas w ikan bilis goreng. Adoi! Sedapnya..pun!


Kejap! Hari tu I pergi Parkson. Aduhaiii..beg baru-baru sampai semua lawa-lawa! Apakah?


ini lawo tak?


I suka yang ni..tapiii!



Then, nampak jam pulak! Parahhh!




5 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

sume pinky...

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

mmg parah!!! hahahaha

itu udang paprik + 3 rasa! hahahaha i pon hentam je lah weh....

i kena prektis memasak dr skunk sbb nnt u nk dtg kan... uwaaaaa

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

memang banyak giler collection kat parkson
..huhu

Irtiyah said... [Reply to Comments]

salam

memang cantik ...saya pun macam berkenan.. tapi mahal la..

Mama Kembar 3 said... [Reply to Comments]

mmg sangat parah! hahaha