Pavlova


Kalau korang baca blog Hanis, mesti korang baca belog mak dia. Aduhaiii..hari tu dia post gambar Pavlova. Adehh..nampak macam sedap. Then, my friend, Farra pun tweet fasal Pavlova. Apa ni? Gila! Haha.



pic for Model 80an




Kat mana ada lagi ya? Sebab portion untuk mak Hanis jual tu macam besar je. Farra kata kat The Apartment. Kat mana lagi? Btw, Pavlova is a dessert yang ada crispy crust! Haih..ada creammm! creamy nya! Matilah...doc suruh turun kan berat sibuk nak tambah berat! Haha.





7 comments:

..nOj.. said... [Reply to Comments]

alamak jahatnye shin tunjuk gambar pavlova plak. huwaaaaaaaa

..nOj.. said... [Reply to Comments]

alamak jahatnye shin tunjuk gambar pavlova plak. huwaaaaaaaa

Anonymous said... [Reply to Comments]

Pavlova ni mcm ada kt Alexis,MV rasanya,mcm pnh baca kt 1 blog tu.waaa tlg makankan utk i eh hihi..i jauh di selatan,dhla posa ni huhu :P

Anonymous said... [Reply to Comments]

Dekat Serai, Empire Gallery ada. Sedaaaaaaaaaaaap!

Anonymous said... [Reply to Comments]

sis, g cr kt alexis..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

noj : hahaha. ala u pandai buat punya kan...hehehe

Anon : hi!! hahah. nanti i tolong makankan yer :p

Anon : Yes, dekat Serai ada juga..insyaALLAH this week or next week kita pergi. Yay!

Anon : Are you same person? ;p

Mas said... [Reply to Comments]

hi shin

hihihi yg 1st anon tu i lah,nk msuk login cam ada prob lak,slow jek.yg lgi 2 tu tatau sapa..nway u dh rasa ek.dap eh,t mau try kt alexis lah =)