Perfect Two #3rd Annivesary


"Baby me and you, We're the perfect two". Happy 3rd annivesary! ♥ Yay! ♥. Wish more joy and cheerful in our life. Semoga tahun seterusnya kita dikurniakan Haizi junior ;p Thanks for the flowers ;) Thanks for dinner treat yang sangat AWESOME.


The rose. Every year w/out fail. Tehehe.


Paling suprise bila I nak makan nugget lebihan lunch tadi dalam dia ada kad bilik hotel. "Sayang, ambilkan nugget" Padahal dah makan 3,4 ketul tapi takpelah ambil je lahkan. Tengah nak makan ni! I siap nak susun atas pinggan lagiii..! Haha. Bukak je kotak nugget..! OMG. Tak kisah lah hotel apa pun yang penting hotel tu ada 1001 memories. Hehe. Suka. ;) I love you dam much! Ever..! And...I bought this for us :p XOXOs.



Cupid Cake. Syedap!





6 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

hepy aniversary

jana cun! said... [Reply to Comments]

congrats on ur wedd annv., may u bless wit love n joy! cheers!!

mamamarissa said... [Reply to Comments]

happy 3rd anniversary dear...may happiness will always be with u both...muahsss

Errina.Rahim said... [Reply to Comments]

Hepi anniversary dear! semoga apa yg dihajatkan akan diperolehi..insyaallah...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

hepi ann to both of u!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

MRS. K, Jana, mamamarissa, Errina.Rahim and ummiaqeef THANKS U SO MUCH! XOs!