Rasuk



Dah lama gila okey tak hang out dengan cousin I, Jana and Lily. Dulu sebelum kahwin entah kenapa melekat je dengan diaorang ni. Haha. So, I tag photos poster Rasuk dekat diaorang ajak tengok movie kan. Konon nak tengok ah siapa yang takut but I know lah kan..Lily lah paling takuttt...;p

Then kakak sedaraku, Yong pun nak join. Hehe. Apa lagi. Eh. Lagi satu Yong join plus belanja tengok wayang!! Haha. Best! Best! Ramai gila okey yang ikut!

Ada lah 12 orang! Hehe. Memang meriah gila! Suka tau reramai ni..-___-'


Not bad lah Rasuk. Well, cerita hantu kat Malaysia ni memang macam tu je pesen nya! Haha. Yang kreatif HKLBR je. Haha. Maybe lawak kan? Kalau serius tu lebih kurang je kot!


Dia mengisahkan Melati (Fouziah Gous) and husband dia (Iqram Dinzly) dapat satu harta iaitu rumah pusaka. Masa kat rumah tu Melati tu kena rasuk lah sebab dia korek apa entah kat tanah kawasan rumah dia tu untuk tanam pokok. Jumpa pedang. Sejak dari tu dia dirasuk! Dirasuk sebab askar Jepun nak balas dendam kat Ibu Melati, Melati juga tak silap! Hehe. Itu je. 3.5 star okey ;)



Tapi lakonan Fouziah Gous tu hantu lain dari lain lah. Sebab dia kena rasuk kan? Real lah! Haizi kata dia pernah tengok okey orang kena rasuk mata merah macam hantu tu!



Then, lepas makan macam awal sangat nak balik. Cewah! Awal lah sangat..! Pukul 12 tengah malam kot. Haha. Weolls lepas ramai-ramai kat Khulafa Bistro ;) Uishh..! Lama tak lepak mamak! Tak gemar lah! Tapi kalau pergi mamak memang tak lupa layan maggi soup! Adehh! Yums! Masak kat rumah 2 minits kot siap! Haha.


Memang enjoy sangat. Thanks to Yong, Jana, Lili, Kangah, Adah and anak-anak buah yang lain! Hehe. Next time kita hang out lagi okey!




0 comments: