Rejeki..rejeki!



Orang kata kalau ada rezeki kat mana-mana pun ada. Sometimes rezeki itu tidak terbentuk dalam wang. Tetapi makanan, senyuman, kindness and etc. Sometime orang bagi I makanan, dah save duit. Rezeki jugak tu!


I rasa entry ni patut hari Jumaat #ustajah. Haha. Tapi tak apa. Dalam menjalani hidup-hidup menjadi manusia ni tak sentiasa ada rezeki tu. Sometimes ada masa 'lost' dalam manage duit. Sampai hujung bulan pun tak cukup. Bayar itu, bayar ini. Tapi kan..tak pernah putus makan/minum. Adil ke kita nak cakap kita tak ada rezeki?




Ada tu cakap tak ada duit, tapi....tiba-tiba handbag 5,6 biji/sebulan! Apakah? Opps..kategori ngumpat pulak! Haha.


Dah lah. Berhenti di sini. Hari ni rezeki kami, saya dan Haizi dapat loyalty rebates. Hehe. Banyak juga lah! Sayang betul Haizi redeem sekarang! Kalau guna balik raya kan best! Mesti bertambah-tambah lagi. Nanti korang check ya Touch n Go masing-masing. Ada tak rebate value redemption ni? Mana tahu kan?


Bye. ;)







7 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

topup t n g masa raya jek.. muahaha.. camno nak dapat rebate? kekkekke

H.A.N.A said... [Reply to Comments]

ahkak guna kad special diorang or cam ne? cube xplain..

hana@ uglymermaid

farahfatihah said... [Reply to Comments]

murah rezeki..alhamdulillah

Diari Hati Si Pari-Pari said... [Reply to Comments]

cane nak check rebate tu shinnaz?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs.K : kalau nak dpt cani..kad TnG kena register tak TnG.com.my. means kena register. so, bila kita topup up² dia akan bagi rebate terkumpul lah.

Hana : kad biasa je dik...tapi kena register kat tng.com.my

farahfatihah : amin..:)

Diari Hati Si Pari-Pari : TnG yang kita guna tu register kat website dia..nanti bila topup dia akan bagi rebate. kumpul2 jadi banyak. yay!

h a i z i said... [Reply to Comments]

To all..

for those want to redeem the loyalty rebates for touchngo..kindly register ur tng card no in http://www.touchngo.com.my for the rebate redemption.

so every time top up the tng card..certain accumulated points will be calculated for rebate redemption.

kindly log on to the touchngo official website for further details.

regards

-mhmk-

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ish ruginye..x pernah pun register..