Super 8



Ni cerita semalam tau ;)

"Sory tak dapat pick up today. Habis meeting 6.30pm" Cenggitulah text from hubs!

Dalam hati je ;( "Eee..orang dah bagitahu dah movie pukul 6.30pm" Sigh.

"Its okey. I'll take a cab." );


Then, I check balik movie starts 7.45pm lho. Hehe. So, masih berkesempatan but pity to him sebab rushing kan? Sorry ya -__-' Bukan I nak tengok sangat tapi movie ni hubs yang suruh booked. Macam rugi pulak tak tengok. Nak let go pun orang mesti tak nak sebab movie entah apa-apa ;p


Since semalam Im craving Asam Pedas MIL lah. Eh! Eh! bukan semalam..since last week asik sebut-sebut je. Haih. Hopefully, dinner malam kang ada Asam Pedas! Cannot tahan!


Cerita makanan pulak! Hehe. I nak cerita fasal Super 8 lah. NO! I tak tengok pun and ticket burn macam tu je. Felt tired lah semalam. Babai. Happy weekend!




3 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

skang tak naik ngan rozi dah eh

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

tak..kita balik 5.30..:) Miss Cik Sona!

farahfatihah said... [Reply to Comments]

laaaa ngatkan jd tgk huhuh