Tiba-tiba....




Uish! Pelik! Pelik! Tak pernah okey tanya. Haha. Selalu I letak kat 'What I want...."or I request sendiri. Hehe. So, tahu-tahu or paham-paham je lah apa yang menjadi pojaan hati. Haha.


By phone ;)


"Besday nak hadiah apa?"

"Haikkk??.."


Tak caya. Tak caya. Haha.


No lah sayang. I tak nak hadiah. I nak cinta dan kasih sayang you je. I tak kisah tak ada hadiah. You mean everything to me ;) Tak payah lah hadiah-hadiah ni. I tak suka okey and berat je nak terima hadiah you. Sedangkan masa annivesary hari tu I kasi sleepwear je. So sad. Haha :) #sentap.


Boleh? Lalalala~ I've to investigate. Wonder. Hehe. -_-'


0 comments: