Wonderful people just like you babe!



Eh. Ni sambung semalam tu tau. Haha. Maybe Im so eksited. So, I masih tak percaya. -__-' I mula-mula macam tak nak lah kasi tahu orang kan. Baru lagi kott..-__-' Then, I rasa macam..sorang-sorang je. Kan benda gembira. Hehe. Tapi apa pun janganlah terlalu gembira sebab takut menangis nanti. Minta jauh kan la..);


I call my mom bila cakap, nangis. Call my sister, bila story nangis. Huaaa...); Jangan lah weh..tak suka lah! Ni kan benda yang menggembirakan. And you know what, kawan-kawan pun eksited gila! Boleh? Hehe. Comel sangat diaorang-diaorang ni!


Paling sedih bila I tunggu lift, ada CC datang kat I..then, dia peluk I and nangis-nangis. Dia kata dia gembira gila. So, bila dia nangis...I pun start lah..huaaa..); Tak pandang dah orang lalu lalang! Hehe. She just like my mom! Yes. Sebab masa 1st time I lapor diri, orang pertama I jumpa dia lah. Hehe. Sebut my mom kan. I malu lah nak call dia. Tak tahu kenapa? -_-' Hehe. Sebab bila cakap she start crying. OMG betul lah! Hehe.


Macam orang boleh rasa tau penantian I ni. Macam WOW sangat dikelilingi orang yang support kita! Wee...;) Love u! Nanti nak bagitahu Cha lah! Dia paham tak agak-agak? Hehe.





5 comments:

Mas said... [Reply to Comments]

AM SO HAPPY FOR U SHIN.JAGA DIRI,JAGA BABY,JAGA PEMAKANAN,JAGA KESIHATAN,JAGA SEMUANYALAH =)

DOA2KAN MY TURN PLAK PASNI K.IF DKT NGAN U PUN I RASA NK HUG U TIGHT ;)

cacah said... [Reply to Comments]

HEHEHE...
tahniah shin. take good care tau! :)
*shed happy tears*

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

siyes memang rasa happy sgt tumpang berita ni .. semoga Allah lindungi kesihatan Shin dan baby.. kena sujud syukur banyak2 ye :)

::Roz:: said... [Reply to Comments]

Shinnaz!!congratz yer..best bile dpt tau rakan2 blog yg ttc dh preggy..Jaga kandgn elok2 ye.

eyza said... [Reply to Comments]

Assalammualaikum..
eyza happy dengar awak dah pregnant... eyza pun dah kawen dekat 4 tahun dan masih berusaha untuk mengandung.. maybe rezeki eyza belum sampai...Doakan eyza dapat ikut jejak awak.. salam kenal & Tahniah yer...