Bogel Menuju Tuhan


He's not handsome but he's so cute. Ada tahi lalat. Sweet gitu. Dulu ada lah baca blog dia but blog dia macam puitis lorr. Tapi lately I macam suka bila baca-baca tweet dia and cara dia menjawab setiap apa orang tanya. Lagi-lagi isu buku dia. Dont be so sensitif sangat lah. Kata ada maksud tersembunyi.



Kalau buku macam tu dianggap lucah, baca atau tengok majalah artis yang seksi sampai nampak ( . )( . ) tu tak apa pulak! Hehe.



Ada tu kan pernah tau orang tanya dia "Siapa Zahiril Adzim ni?" Then dia jawab "Saya hanya orang biasa macam awak juga" Humble je kan? Dah tu orang tanya fasal penulisan dia, sampai orang tu meluat okey. Tapi dia jawab cool je. Dia tak selesa nak bahas benda macam tu dan minta supaya orang tu bersopan.



So, I macam tertarik nak baca buku tu. Hehe. Mana nak carik ni sebab dah call MPH semua tak ada. );




2 comments:

yummy mummy said... [Reply to Comments]

boleh beli online dear..check twitter dia..aritu dia ade btau kat mana nak beli online

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

pon rasa nak cari jugak :)