Gettin' a Baby - Pt. 15

Kenapa ya? Kenapa? Kenapa?

Besar betul dugaan kita bulan ni. Kenapa kegembiraan tu sekejap je? Kenapa? Jangan cerita lagi fasal baby. Banyak betul ujian sampai tiap-tiap hari menangis!

I refer Hospital Putrajaya, Wad Bersalin. Doctor ambil darah and semua-semua termasuk UPT sekali lagi!

Mana tak nangis, scan atas bawah doc. kata kosong! Kejam tak? Then bila UPT +ve pun doc. kata mungkin mistake. Ada kemungkinan period tak regular pun boleh 'double line'. Korang imagine tak?? Sedih gila!

Doc. mungkin suspect mengandung luar rahim jugak! Lagi ah sedih! 1st, mungkin ancamam keguguran, 2nd memang mistake, awak tak pregnant SEBENARNYA!

Then, result UPT - weak +ve! Apa tu? Pregnant ke tak? Penat lah nak mengharap! Kalau betul tak ada ok fine! Tutup buku!

Tapi kita sedih sangat ni....):
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

11 comments:

♥ mama eza ♥ said... [Reply to Comments]

dear..sian gler kat ko...dah scan derang kate xnmpk ke ...kuatkan semangat k, jgn down..kalo luar rahim, so sad...sabar yek...

MRS. K said... [Reply to Comments]

alah dear.. sabar k!

farahfatihah said... [Reply to Comments]

shinnaz, akk fhm perasaan shinnaz..b strong, anggap je ujian, kalau betul +ve then xda, mksudnya kalau jd bby pun nnti bby tu xsihat so sbb tu dia gugur awal, Dia tahu apa yg terbaik..sesungguhnya apa yg dimiliki Allah tu sangat2 berharga nilainya...lepas ni doa lagi yer...b strong k

aishah jamrek said... [Reply to Comments]

sabar ye..dugaan tu..neway hope u can consider to meet any ustaz..

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

sabar beb.. jgn emosi sgt..

TiNie said... [Reply to Comments]

sbr ye shinnaz..smoga awak sntiasa tabah. doa kami sntiasa mengiringi awak..sbr yer..

mohdnazmi&rajaizyan said... [Reply to Comments]

My dear...so sory to hear that....but u're very lucky...u still have mr mohd haizi....remember that yg gagal skali x brmksud gagal selamenye....allah ade sbb atas ape yg jadi... Lambat atau cpt rezeki tu mst de sbb....u byk doa n byk usaha k dear....tiap2 mlm usaha...bleh:-P
Sory i x tau pe yg u rase....tp i tau sdih sngt...hope both of u strong....my aunt pn de dah spuluh thn kawin....slalu gugur...de mase 4 bln dah.....alhamdulillah pas sepuluh thn die dh pt baby....shinaz n haizi usaha....i'll pray for u dear....

mohdnazmi&rajaizyan said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
mamamarissa said... [Reply to Comments]

alahai, tak tau nak ckp cam ner...tapi kuat ya dear *pelukkuatkuat* *tears*

Shafinaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

kalong..sabar taw..aku sayang kau..kita tungg baby sama2 ehh..nty ada rezeki lahirlah dia nty..aku, umi, adah, ayah sume ada kat cc kau taw..icha, ara kan ada..kau jgnlah mcm ni ehh..sayang kau!

Miracles Of Life said... [Reply to Comments]

sabar ye kak.. sy pun xtau nk ckp ape.. tp mesti ada hikmah.

ALLAH, mahukan yg terbaik utk kita.
InsyaALLAH nti ada rzeki .

* Sy pun dh hmpir 2 thn kahwin dan masih menanti ... :( Sama2 kita doa k..