Gettin' a Baby - Pt. 16

Adoi! Sakitlah asik kena inject kat b**t*t je -___-'

Tadi kita pergi jumpa Dr. Ummul. Dia nak scan tengok janin. Tapi tak ada punn..;( tapi kawan kita kata "maybe..tak nampak lagi kot...." Yerlah..sedapkan je lah hati ;p

I'm okey now ;) redha dan tawakal. Lagi pula masa Dr. Ummul scan tadi memang tak nampak apa then dia nak ambil darah nak tengok samada darah tu melihat kandungan beta dalam darah which is, kalau dalam tempoh 48hours dia jadi meningkat, double kandungan is okey. Kalau tak..abortion mungkin berlaku.

Dr. Ummul cakap its better 'jatuh' kalau dia tak sihat. Tapi..kalau result okey Alhamdulillah. Kita lega gila dengar. Tak tahu kenapa. Kita rasa macam lega dan okey sangat-sangat!

Dr. Ummul cakap jugak kemungkinan fetus luar rahim tu tiada. Mungkin tiada. Syukur sangat-sangat! Tapi apapun result kena tunggu esok! ;)

Lagi satu kita nak cakap thanks sangat-sangat for those yang bagi support! Baik sangat korang ni! Appreciate that! Ada yang minta jumpa ustaz tapi 2,3 hari kita fikir kenapa ya? Maybe dari segi motivation kot! So far, I'm okey. Emosi pun dah beransur pulih and I can start gelak tak ingat! Hehe. Tapi nak jumpa juga minta supaya ustaz doakan dan tenangkan hati kita supaya belajar menerima. Atleast..I berusaha kan and nampak hasilnya turun naik hospital. :)

Ada yang suruh jumpa doc. pakar. Fyi, kita tak jumpa doc. biasa pun..;) semua pakar yang 25years experience dalam fertility.

Kalau kita jumpa doc. biasa or doc. pelatih maybe kita yang kena hamun dengan Dr. Rafi sebab jumpa doc. junior dari dia. Hehe.

Apa pun thank u sangat-sangat! Kita tak kenal semua, tapi korang baik sangat! Mwahs!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

^____________________________^

nampak tak i senyum leborrrr

LiYaNa.MaZLaN said... [Reply to Comments]

akk sabar yek.. mesti ada.. xnampak je lagi.. =)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

semoga dipermudahkan segala urusan.. insyaAllah..

Daehan Putra said... [Reply to Comments]

insyaAllah...berita baik akan menanti Puan...:). sabar, doa, tawakal, redha, bersyukur, usaha...:)

pnsusu said... [Reply to Comments]

moga selamat semuanya yaaaa...amin

chinta... said... [Reply to Comments]

semoga rezki ni milik awak berdua...amin....

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

tumpang gembira bila shin sudah kuat kembali..insyaAllah, Allah akan beri juga cuma masanya mungkin belum sesuai skrg.. banyak2 doa ye dear:)