Gettin' a Baby - Pt. 17

Place : Wad Bersalin, Hospital Putrajaya

I'm waiting now...:) too many people. Bangun pagi rasa malas, down and rasa tak nak pergi nak ambil result darah. Entah okey entah tak );

Telefon my mom minta belikan murtabak! Hehe. Sempatkan?? Hari ni I dah pesan macam-macam kat hubs and mom. Hehe.

Bila tunggu Dr. Sofea Annaim macam-macam orang keluar. Semua muka macam gembira. Ingat lagi last time datang jumpa Dr. Sofea Annaim, when she start explain bla..bla..bla..kita nangis je. Haizi yang dengar dia bla..bla..bla..btw, Dr. Sofea ni cantik and putih gila!

Kalau pregnant kita nak tengok muka dia lama-lama! Hehe ;p

Ada tu patient bawak keluar gambar baby diaorang -__-' kita je tak..); boleh je nak print tapi perut kita yang kosong ;p

I'll think +ve selagi boleh. Selagi Dr. Sofea tak bagitahu result I'll pray for 24/7. Until now I'll waiting for miracles! This is Friday, rezeki Allah banyak hari ini. Pls..bagi satu kat kita! Amin..amin..;)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

9 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

klik butang like kat sini!

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

gudluck , shin!

lien said... [Reply to Comments]

aminnn..insyaAllah akan ada rezeki untuk kamu..think +ve ye dear...:)

Mas said... [Reply to Comments]

AMIN YARABBAL ALAMIN.
DOAKAN YG TERBAIK BUAT KITA SEMUA =)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

insyaAllah... mudah-mudahan, kami doakan juga.. ;P

.:Mrs. Engineer:. said... [Reply to Comments]

insyaALLAH shinnaz...amin...

farahfatihah said... [Reply to Comments]

aminn moga ada rezeki utk kamu

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

insyaallah dear,mudah2an de gud news

Qing n Kueen said... [Reply to Comments]

like jugak... mudah2an... moga selamat segalanya... Amin... -Ira